İşte Sergen Yalçın'ın göndermek istediği isimler

İşte Sergen Yalçın'ın göndermek istediği isimler

Süper Lig'de heyecan devam ederken Beşiktaş'ta ayrılık sinyalleri çalmaya başladı.

İşte Sergen Yalçın'ın göndermek istediği isimler
16px
24px
18.06.2020 13:44
ABONE OLgoogle

Siyah-beyazlıların teknik direktörü Sergen Yalçın, Süper Lig'de kalan maçlar için deneyimli sol bek Caner Erkin'i planlarına dahil etmedi. Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Pedro Rebocho'nun da ayrılığı kararlaştırıldı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın Süper Lig'de kalan 7 karşılaşmayla ilgili planlarında Caner Erkin yer almadı.

Sol bek Rıdvan Yılmaz'a emanet

Siyah-beyazlı takımın genç ve gelecek vadeden oyunculara ihtiyacı olduğunu belirten Sergen Yalçın sakatlık veya ceza olmaması halinde sol kanadı 19 yaşındaki Rıdvan Yılmaz'a emanet edecek.

Siyah-beyazlı takımın gençleştirme hareketine başladığını söyleyen Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Emre Kocadağ da "Sergen Yalçın takımın patronu. Gelecekle ilgili projelerimizi konuşuyoruz. Genç oyunculara sahip çıkması bizleri mutlu ediyor" dedi.

Bu arada Caner Erkin hiçbir takımdan teklif almadığını belirterek, sezon sonunda Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağı konusunda karar verileceğini ve menajerinin anlaşacağı ekibe transfer olabileceğini vurguladı.

Pedro yolcu

Caner'in ardından takımın diğer sol beki Pedro Rebocho ile ilgili de kritik bir karar alındı.

Sergen Yalçın'ın verdiği rapor doğrultusunda yeni sezonun planlamasına başlayan siyah beyazlılar, ilk etapta verim alınamayan ve takımda kiralık oynayan Portekizli futbolcunun gönderilmesine karar verdi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde