İşte NTV'den istifa eden Cem Aydın’ın yeni işi

İşte NTV'den istifa eden Cem Aydın’ın yeni işi

Cem Aydın, Gezi Parkı protestolarının ardından NTV’de yaşanan krizle birlikte 13 Haziran’da gruptan istifa etmişti.

İşte NTV'den istifa eden Cem Aydın’ın yeni işi
16px
24px
23.11.2014 08:38
ABONE OLgoogle
Uzun bir dönem Doğuş Yayın Grubu’nun en popüler yöneticilerinden olan CEO Cem Aydın, Gezi Parkı protestolarının ardından NTV’de yaşanan krizle birlikte 13 Haziran’da gruptan istifa etmişti.

O dönemden bu yana Cem Aydın, sosyetinin ünlü ismi Derin Mermerci ile evliliğinden ötürü ekonomiden çok magazin basınında gözükmüştü. Düğün telaşının ardından Cem Aydın, sosyal medya analizi şirketi Somera’da yönetim kurulu üyesi olarak iş hayatına geri dönmüştü.

Bu işle yetinmeyen Aydın, şimdi de senaryo şirketi kurdu. Aydın’ın iş ortağı ise Star TV döneminde yolları kesişen ve birkaç yıl önce reyting rekorları kıran Ezel dizisinin de senaristi olan Kerem Deren. 

Yazı Odası Senaryo isimli şirketleriyle yola çıkan iki isim, sinema filmi ve televizyon programlarına içerik hazırlayacak. Şirketin faaliyet göstereceği bir alan da belgesel yapımcılığı.

Aydın’ın yönetiminde bulunduğu diğer şirket Somera da ağırlıklı olarak televizyon programlarının sosyal medya popülaritesini ölçümlüyor. Her iki işe de bakıldığında Cem Aydın’ın televizyon dünyasında masanın diğer tarafına geçtiğini söyleyebiliriz. 

Esin Gedik/Yurt Gazetesi
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde