İşte Murat Ülker'in aldığı son tablo

İşte Murat Ülker'in aldığı son tablo

Tablolara olan merakı ile tanınan Yıldız Holding patronu Murat Ülker, ünlü ressam Ahmet Güneştekin'in çok önemli bir eserini aldı.

İşte Murat Ülker'in aldığı son tablo
16px
24px
19.09.2014 22:53
ABONE OLgoogle
Ülker’in patronu Murat Ülker iki iş seyahati arasında Monako’ya da uğrayarak Ahmet Güneştekin'in Marlborough Monaco'da açılışı gerçekleştirilen "Güneş Çemberinin Varisi / L'héritier du disque solaire" adlı kişisel sergisini gezdi. 

Marlborough Gallery sanatçısı olarak New York'tan sonra ikinci kişisel sergisini Marlborough Monaco'da gerçekleştiren Ahmet Güneştekin, son dönemde ürettiği, tamamı ilk defa sergilenen 30 eserini sanatseverlerin beğenisine sundu. 14 Kasım tarihine kadar görülebilecek serginin ardından Güneştekin'in eserleri Marlborough Gallery'nin Londra, Madrid, Barselona ve Santiago gibi dünyanın farklı şehirlerindeki galerilerinde sergilenmeye devam edecek.

Zuhal Şeker'le birlikte sergiyi gezen Murat Ülker, Ahmet Güneştekin'in "Yedi Uyurlar"  adlı tablosunu satın alarak koleksiyonuna kattı. Ülker, aldığı tabloyu sosyal medyadan "Satın aldığım tablo" diye duyurdu. Ancak tabloya ne kadar ödediği açıklanmadı.

Murat Ülker, 2009 yılında Burhan Doğançay'ın Mavi Senfoni'sinin vergiler ve masraflar dahil 2.7 milyon liraya satın almasıyla gündeme gelmişti.

İŞTE ÜLKER'İN ALDIĞI O TABLO: 

Tabloya dikkatli bakanlar 7 insanı görüyor...



Patronlardunyasi.com
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde