İşte Melih Gökçek'in altından garaja çekilen milyonluk cipler

İşte Melih Gökçek'in altından garaja çekilen milyonluk cipler

Şimdiye kadar Melih Gökçek’e tahsis edilen Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait 3 cipten 2’si belediye garajına çekildi. Ciplerin kısa süre sonra satılacağı öğrenildi.

İşte Melih Gökçek'in altından garaja çekilen milyonluk cipler
16px
24px
25.05.2019 17:13
ABONE OLgoogle

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'da gazetecilerle bir araya gelmiş ve dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu.  

Ankara’nın görevden alınan AKP’li eski Belediye Başkanı Melih Gökçek'te, Ankara Belediyesi’ne ait 3 cip olduğunu söyleyen Mansur Yavaş, iadesini istediklerini ancak ikisinin geldiğini birinin gelmediğini söylemişti. Yavaş bu ciplerin satılacağını da ifade etmişti. Mansur Yavaş’ın o sözleri şöyle:

"Makam araçlarını en az sayıya indiriyoruz. Sekreterlerin altında araba var müdürde yok. Belediyede 3 cip var biri zırhlı, yaklaşık değerleri 1 milyon. Melih Gökçek’e tahsis edilmiş. İade istedik ikisi geldi. Satacağız. İhtiyacımız yok. Zırhlı araç kendisinde kaldı, iki personelle."

Şimdiye kadar Melih Gökçek’e tahsis edilen Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait 3 cipten 2’si belediye garajına çekildi. Ciplerin kısa süre sonra satılacağı öğrenildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Melih Gökçek ise, ciplerin valilik kararıyla koruma amacıyla kendisine verildiğini söyledi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde