İşte Kiler GYO'nun veliahtı

İşte Kiler GYO'nun veliahtı

Kiler GYO’nun Referans Kartal Towers ve Referans Kartal Kordonboyu projeleri İstanbul Sapphire Residence Seyir Terasında düzenlenen basın toplantısıyla lanse edildi.

İşte Kiler GYO'nun veliahtı
16px
24px
25.05.2016 14:20
ABONE OLgoogle
Avrupa’nın en yüksek residence binası ‘’İstanbul Sapphire’’ projesine imza atan Kiler GYO, Anadolu Yakasında iki projeyi birden hayata geçiriyor. Kartal sahiline yakın bir noktada yer alan Towers ve Kordonboyu projeleri bölgedeki avantajlı konumuyla dikkat çekiyor.

KARTAL’A 400 MİLYON TL YATIRIMLA DEĞER KATIYORUZ

Referans Kartal Towers ve Referans Kartal Kordonboyu projeleriyle Kartal’a 400 milyon TL yatırım yaptıklarını belirten KİLER GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit KİLER, ‘’İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden birinde son derece değerli bir projeye imzamızı atıyoruz. İki projemizde bu bölgeye katma değer sağlayacak donatılara sahip eşsiz projeler olacak. Toplamda 400 milyon TL’lik yatırım değeri ile hayata geçirdiğimiz Referans Kartal Towers ve Referans Kartal Kordonboyu projelerimizi KİLER GYO güvencesiyle inşa ediyoruz. Kartal’ın merkezinde yer alan projelerimizden Referans Towers 31 katlı ve 24 katlı 2 bloktan oluşuyor ve bu bloklarda 451 konut ile 800 metrekarelik ticari alanımız bulunuyor. Butik bir proje olan Kartal Kordonboyu projemiz ise 17 katlı tek bloktan oluşuyor. Bu bloğumuzda da 94 konut ve 11 ticari ünite yer alacak. Kartal bölgesi İstanbul’da son derece yüksek bir yatırım potansiyeline sahip. Her iki projemizde ulaşım akslarının merkezinde yer alıyor. Projelerimiz sahile 1-2 dakika, Metro ve Marmaray’a 2-3 dakika, Eğitim ve Araştırma Hastanesine 3-4 dakika, İDO iskelesine 3-4 dakika gibi çok yakın bir mesafede bulunuyor. Şehrin merkezindeki bu değerli bölgeye biz de Referans Kartal Towers ve Referans Kartal Kordonboyu projelerimizle değer katacağız’’ dedi.

BASIN TOPLANTISINDA DİKKAT ÇEKEN İSİM

KİLER GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, basın toplantısına 27 yaşındaki oğlu Sefa Kiler ile geldi. Kiler GYO'nun inşaat şirketi Biskon Yapı'da satın alma koordindtörü olarak görev yapan Sefa Kiler, uzun yıllardır Kiler Marketleri'nde görev yaptığını söyleyerek, "Şirketi CarefourSa'ya sattıktan sonra bende Biskon Yapı'ya geçtim. Burada satınalma ve satış konularına bakıyorum" dedi.

Nahit Kiler oğlunun inşaat konusunda çok iyi yetiştiğini söyleyerek, "Benden yakışıklı ve genç. Çok iyi işler yapacağına inanıyorum" dedi. 

Basın toplantısını Nahit Kiler'in kızı Merve'de takip etti.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde