İşte Fatih Portakal'ın şöhretin zirvesindeyken aşkı uğruna seçtiği hayat

İşte Fatih Portakal'ın şöhretin zirvesindeyken aşkı uğruna seçtiği hayat

Fox TV’den ani bir kararla ayılıp emekli olmaya karar veren Fatih Portakal’ın kariyerine nokta koyduktan sonra ne yapacağı merak konusu oldu. Portakal’ın eşi Armağan Portakal ile birlikte Seferihisar’daki çiftlikte organik tarım yapacağı konuşuluyor.

İşte Fatih Portakal'ın şöhretin zirvesindeyken aşkı uğruna seçtiği hayat
16px
24px
25.08.2020 07:43
ABONE OLgoogle

10 yıldır FOX TV Ana Haberin ekran yüzü olan ve kanalı reytinglerde birinci sıralara taşıyan deneyimli sunucu Fatih Portakal, sürpriz bir kararla görevinden istifa etti.

Portakal'ın Fox Haber'in Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk'e ayrılma kararını ilettiği ve bir daha haber sunmayacağını söylediği ifade edildi. Ayrılığın iki tarafın anlaşmasıyla gerçekleştiği belirtildi.

Fatih Portakal istifa sebebi olarak "yorulmasını" gösterdi. Doğan Şentürk'e "Ben artık yoruldum. Kendimi tekrarlamaya başladım. Artık gazetecilik yapmayacağım emekli olmak istiyorum" dedi.

İSTİFA SONRASI İLK MESAJI

Görevinden istifa eden Portakal'ın sosyal medyadan ilk mesajı: Hoş geldin yeni gün oldu...

?ref_src=twsrc%5Etfw">August 25, 2020

 

Fatih Portakal'ın ise eşi Armağan Portakal ile Seferihisar'da tarım yapacağı konuşuluyor.

Eşi Armağan Portakal bir firmanın üst düzey yöneticisiyken işi bırakıp Seferihisar'da bir çiftlik satın almıştı. Organik tarım yapan çift, emekliliklerini burada geçirecekler.

İstanbul'da bir şirketin üst düzey yöneticiyken hayatında köklü bir değişiklik yapan Armağan Portakal, İzmir Seferihisar'a yerleşmişti.

Armağan Portakal çiftliğinde, zeytin yetiştiriyor, tavuk besliyor ve tam bir köylü gibi yaşıyor. Fatih Portakal, FOX ana haberi sunarken her hafta sonu uçakla eşinin yanına gidiyordu.

Fatih Portakal ve eşinin çiftliğinin ismi, Torlak çiftliği... Zeytin yetiştiren çift organik tarım yapıyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde