İşte Ersun Yanal'ın Fenerbahçe reçetesi! Comolli...

İşte Ersun Yanal'ın Fenerbahçe reçetesi! Comolli...

Fenerbahçe'de takımın başına geçmesi beklenen Ersun Yanal'ın sarı lacivertliler için yazdığı reçete ortaya çıktı.

İşte Ersun Yanal'ın Fenerbahçe reçetesi! Comolli...
16px
24px
13.12.2018 16:57
ABONE OLgoogle

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olmasına kesin gözüyle bakılan Ersun Yanal, takımı hızla toparlayarak üst sıralara taşımak adına 4 transfer yapılmasını acil olarak görüyor. Yanal'ın ilk talebi, Skrtel'i tamamlayacak bir stoper. Orta sahada ise takımı ileriye taşıyıp, oyun kurucu rolünü üstelenecek bir '8 numara' istiyor.

Kanat rotasyonunu artıracak, her iki kenarda da oynayabilecek bir takviye ile skorer bir forvet de Ersun Yanal'ın diğer talepleri arasında yer alıyor.  Fenerbahçe, Cocu ile resmen yolları ayırdı

'CEZALILARI BANA BIRAKIN'

Ersun Yanal'ın yönetimden bir diğer talebi, disiplinsiz oldukları ve sorun çıkardıkları gerekçesiyle yönetim kararıyla kadro dışı bırakılan isimler. Sezon başında Ozan Tufan Dereağzı'na gönderilmişti. Ardından Volkan Demirel, Aatif ve Nabil Dirar, 23 yaşındaki orta saha oyuncusunun yanına katıldı. Ersun Yanal, bu futbolcularla ilgili kararın kendisine bırakılmasını istedi.

Yanal, 4 oyuncuyla görüştükten sonra kendilerini yeniden takıma kazandırıp kazandıramayacağına karar verecek.

COMOLLİ'YLE DEVAM AMA...

Yapılan ilk görüşmede, Ersun Yanal'ın Damien Comolli'yi istemediği iddia edilmişti. Ancak bunun doğru olmadığı kaydedildi. 56 yaşındaki teknik adam, Fransız sportif direktörle çalışma konusunu dert etmiyor.

Buna rağmen özellikle yapılacak transferler konusunda ilk söz hakkının kendisinde olması gerektiğinin altını çizdi. Ali Koç, taraftarın hedef adam haline getirmesine rağmen Comolli'nin hep arkasında durdu. Ancak başkanın, Yanal'dan gelen bu isteğe sıcak baktığı öğrenildi. Comolli'nin nasıl tavır alacağı ise merak konusu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde