İşte Aziz Yıldırım'ı çıldırtan ilan!

İşte Aziz Yıldırım'ı çıldırtan ilan!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bugün Hürriyet Gazetesi'nde yer alan ve altında sadece 'www.bizfenerbahceyiz.com' adlı internet sitesi adresi bulunan ilanda yer alan ifadelere çok sert tepki gösterdi.

İşte Aziz Yıldırım'ı çıldırtan ilan!
16px
24px
27.05.2015 19:54
ABONE OLgoogle
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bugün Hürriyet Gazetesi'nde yer alan ve altında sadece 'www.bizfenerbahceyiz.com' adlı internet sitesi adresi bulunan ilanda yer alan ifadelere çok sert tepki gösterdi. Yıldırım, "Başkanlığa yeniden aday olmayabilirdim ama bu ilanı gördükten sonra devam etme kararı aldım" dedi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlediği basın toplantısına, bugün Hürriyet Gazetesi'nde yer alan bir ilanla başladı. 
Altında sadece "www.bizfenerbahceyiz.com" şeklinde bir internet adresi ile 'adayolma' hashtag'inin yer aldığı ilanda, "Şimdi değilse ne zaman?" başlığı altında şu ifadelere yer verildi.

"Fenerbahçe Spor Kulübü, 17 yıldır Aziz Yıldırım tarafından yönetiliyor. İlk 10 yıl için, stadımız, Alex'imiz, Carlos'umuz, Löw'ümüz, Zico'muz, Aykut'umuz için, 17 yılda tattırdığı 6 şampiyonluk için kendisine teşekkür ederiz.

3 Temmuz sürecinde Fenerbahçemiz'e karşı oynanan çirkin oyunların karşısında dimdik duran büyük Fenerbahçe taraftarına, taraflı tarafsız bütün Türkiye hayranlık duyarken, ağır bir yükü omuzlarında taşıdığı için kendisine saygı da duyuyoruz. Bunu unutmayacağız.

Ama artık vakit geldi. Nefreti sevgiye, öfkeyi başarıya dönüştürme vakti geldi. Büyük Fenerbahçe'nin haklarını koruma, yurtiçinde ve yurtdışında şampiyonlara, zaferlere koşma vakti geldi. İçinde bulunduğumuz mali kriz ile dürüstçe yüzleşip, hayali değil gerçek adımlar atma vakti geldi.

Şanlı bir törenle, anlayışla ve iyi niyetle, "rıza" ile ayrılmanın vakti geldi. Daha fazla riske girmeden, her Fenerbahçeli'nin gönlünde hala iyi bir anı varken, "hoşçakal" deme vakti geldi.

Eğer siz de aynı fikirdeyseniz; Tıklayın. İmzanızı atın.

www.bizfenerbahceyiz.com

#adayolma"

İŞTE O İLAN:
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde