İşte Arap dünyasının en zengini

İşte Arap dünyasının en zengini

Arap dünyasının en zengin 50 isimi belirlendi. Birinci sıraya kim oturdu?

İşte Arap dünyasının en zengini
16px
24px
29.12.2011 15:23
ABONE OLgoogle

Suudi Arabistan'ın KHC Holding Başkanı Prens El Velid Bin Tallal Arab, İş Magazin Dergisi tarafından Arap dünyasının en zengini ilan edildi.

      Suudi basınında yer alan haberlere göre dergi Arap dünyasının en zengin 50 isimini belirlerken birinci sıraya Suudi Arabistan prenslerinden Prens El Velid Bin Tallal'ı 21,3 milyar dolarlık serveti ile birinci sıraya yerleştirdi.

      Prens Bin Tallal'ın aynı dergiye verdiği bir röportajında "Başarı için sınır yok. Zengin olduğun anda tepe aşağı gidebilirsin. En zengin olarak tepenin en yükseğinde isen bundan sonra ne olacak peki- Fakat ben aşağı gitmeyi planlamıyorum" ifadelerine yer verildi.

      2007 yılından beri birinci sırayı koruyan Prens El Velid Bin Tallal dünyanın en önemli şirketlerinde pay sahibi bir isim. Emlak, medya, bankacılık ve otel işletmeciliği gibi alanlarda yatırımları bulunan Prens Bin Tallal, Forbes dergisinde de dünyanın en zenginleri arasında yer alıyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde