İşte AKP'nin İstanbul Başkan adayı

İşte AKP'nin İstanbul Başkan adayı

Başbakan Erdoğan AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda İstanbul ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını açıklıyor.

İşte AKP'nin İstanbul Başkan adayı
16px
24px
21.12.2008 14:13
ABONE OLgoogle

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Konya, Kayseri ve Antalya'nın ardından Kocaeli ve İstanbul'da da belediye başkanı adaylarını açıkladı. Her iki ilde de, mevcut başkanlarla yola devam edilecek.

Buna göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu bir dönem daha görev yapmak için yerel seçimlerde yarışacak.

AKP İstanbul İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda konuşan Erdoğan, " 29 Mart seçimlerini bu yeni sürecin başlangıcı olarak görüyorum. Hafızalarada kalıplaşmış bir gerçek var. AK Parti bir yerde belediye başkanlığını kazanırsa o yeri bir daha kolay kolay bırakmaz. Biz hizmetin yerelde başladığına inanıyoruz. Dünyanın neresine giderseniz gidin demokrasinin gelişmesinin yerelden başladığını görüyorsunuz. Bu seçim bizim için barış içinde bir yarış olacak. Halkın tercihinin sandığa en doğru şekilde yansıması için elimizden gayreti göstereceğiz. Kimse demokrasiyi çiğneyen bir tutum içinde olmasın. Milletin iradesine saygı duymak lazım" dedi

Başbakan Erdoğan, yapılan istişareler, anketler ve yoklamalar sonucunda belirleyecekleri adayları en geç 15 Ocak'a kadar kamuoyuna duyuracaklarını belirtti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde