İşte 1 trilyon böyle 3-5 kuruş olmuş!

İşte 1 trilyon böyle 3-5 kuruş olmuş!

Eski İçişleri Bakanı babası Muammer Güler'in yalanladığı oğluyla arasında geçen ses kaydı yayınlandı.

İşte 1 trilyon böyle 3-5 kuruş olmuş!
16px
24px
02.03.2014 00:02
ABONE OLgoogle
Son zamanlarda gündemden düşmeyen ses kayıtlarına bir yenisi daha eklendi. 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonuyla tutuklanıp dün serbest bırakılan Barış Güler ile eski İçişleri Bakanı babası Muammer Güler’e ait olduğu iddia edilen ses kaydı internette yayınlandı. Ses kaydına ait tapeler daha önce yayınlanmış, CHP lideri Kemal kılıçdaroğlu da Meclis grup toplantısında bunları okumuştu. Güler tapeleri yalanlamıştı

17 Aralık sabahı yapıldığı iddia edilen konuşmada, oğul Güler’in babasının “Kaç paran var?” şeklindeki sorusuna “Üç beş kuruş kalan param, 1 trilyon” cevabı vermesi dikkat çekiyor. Muammer Güler ise oğluna, eve gelen polislere neler anlatması gerektiğine dair talimatlar verdiği iddia ediliyor.

11 Şubat’ta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski İçişleri Bakanı Güler ve 17 Aralık’taki yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda tutuklanan oğlu Barış Güler arasındaki, iddia edilen konuşmanın dökümünü kürsüde okumuştu.

İçişleri eski Bakanı Muammer Güler ise, Meclis’te okunan konuşmayı yalanlayarak, “17 Aralık sabahı oğlumu aramadım, o da beni aramadı. Resmi dinleme kaydı yok” demişti.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde