İstanbullular dikkat! Yağmur geri döndü

İstanbullular dikkat! Yağmur geri döndü

Hava sıcaklığının 2 haftadır mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği İstanbul'da dün eylül ayı sıcaklık rekoru kırılmıştı. Yarın sıcaklığın hissedilir derecede düşerek 24 dereceye inmesi beklenirken, megakentte haftanın son iş günü olan cuma, özellikle sabah saatlerinde etkili olacak sağanak yağışı

İstanbullular dikkat! Yağmur geri döndü
16px
24px
21.09.2017 11:22
ABONE OLgoogle

İstanbul'da bugün parçalı, yer yer çok bulutlu, kuzeybatı kesimleri ile gece saatlerinden sonra il geneli aralıklı olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı bir havanın hakim olması bekleniyor. 
 
Yarın sıcaklığın 5 derece düşerek 24 dereceye inmesi beklenirken, İstanbullulara haftanın son iş gününde sabah trafiği uyarısı da geldi. Yarın özellikle sabah saatlerinde etkili olacak sağanak yağışın trafikte de aksamalara yol açması bekleniyor.

Öte yandan bugün sabah saatlerinde Kırklareli'de etkili olan ve yaklaşık 1 saat süren yağış nedeniyle kentte bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Zaman zaman dolu yağışının etkili olduğunu kentte bir çok araç da su birikintisi nedeniyle yolda kaldı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde