İstanbul'un En Prestijli Semti İstinye'de Size Özel Lüks Bir Yaşam; Nidapark İstinye

İstanbul'un En Prestijli Semti İstinye'de Size Özel Lüks Bir Yaşam; Nidapark İstinye

Geçmişi antik dönemlere uzanan İstanbul’un en eski ve prestijli semtlerinden İstinye’de, muhteşem deniz manzarasıyla ve mimari özellikleri ile ön plana çıkan Nidapark İstinye projesi, lükste sınır tanımıyor. 

İstanbul'un En Prestijli Semti İstinye'de Size Özel Lüks Bir Yaşam; Nidapark İstinye
16px
24px
08.12.2017 04:43
ABONE OLgoogle

Nidapark İstinye'de yapılabilecek aktiviteleri sizin için listeledik;

Muhteşem deniz manzarası eşliğinde kahvaltı

İstanbul'da deniz manzarasını pek çok semtte bulabilirsiniz ama İstinye sahili kadar sakin ve huzur verenini asla! Metropollerin vazgeçilmez kaderi hâline gelen kaos burada yok olur, yerini sevdiklerinle birlikte yapılan kahvaltılara ve sohbetlere bırakır.


Doğa ile iç içe bir ortamda yürüyüş

Emirgan Korusu, Belgrad Ormanı ve Atatürk Arboretumu gibi İstanbul'un akciğeri diyebileceğimiz alanlara yakınlığıyla da dikkat çeker İstinye… Özellikle hafta sonu yeşilin içinde kaybolup yürüyüş yapmak, tüm bir haftanın stresini alır götürür.

Dünyaca ünlü markaların da yer aldığı AVM'lerde alışveriş ve sosyal bir yaşam

Eğer İstinye'deyseniz başka bir semte gitmek için bahane üretmeniz gerekebilir. Çünkü burada; 
alışverişten spora, kültür- sanat etkinliklerinden hobi alanlarına kadar her şeyi bulabilir ve istediğiniz ölçüde sosyal yaşamın içinde yer alabilirsiniz.


 
Detaylı bilgi için tıklayınız...

Kendi balkon veya bahçende kahve keyfi

Peyzajıyla huzur veren bir bahçede veya her defasında kendine hayran bırakan güzellikte bir manzaraya sahip bir balkonda içilen kahvenin sizce kaç yıl hatırı olabilir? Bizce çok! 

60 Ay - %0 faiz avantajıyla kendi evine sahip olma imkânı

Saydığımız tüm bu özellikleri ve daha fazlası tek bir projede bulabileceğinizi, üstelik %0 faiz avantajıyla sahip olabileceğinizi söylesek? Hayal gibi gelebilir ama mümkün.

Detaylı bilgi için tıklayınız...

Bazen gökyüzüne bakıp hayallere dalıp gitmek insana mutluluk verir. ?Bazen de eve gelmek yeterlidir. 

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi Emlak Konut GYO güvencesi ve gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden Tahincioğlu imzası ile İstanbul'un en eski ve prestijli semtlerinden İstinye'de hayata geçirilen Nidapark İstinye'de TL bazında 60 ay - %0 faiz avantajıyla satışlar başladı!

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde