İstanbul'dan Malatya'ya 3 yatırım daha

İstanbul'dan Malatya'ya 3 yatırım daha

İSO Meclisi’nin ziyaret ettiği Malatya’ya 3 yeni yatırım için kollar sıvandı.

İstanbul'dan Malatya'ya 3 yatırım daha
16px
24px
25.05.2015 08:22
ABONE OLgoogle
İstanbul Sanayi Odası (İSO) ‘Anadolu Ziyaretleri’ kapsamında yılın ilk ziyaretini 105 meclis üyesinden 10’unun memleketi olan Malatya’ya yaptı.

Sanayiciler, Malatya’da 3 ayrı yatırımın sinyalini verdi. Mesan firmasını sahibi Malatyalı iş adamı Rıdvan Mertöz, OSB'de elektrik üzerine bir yatırım yaptı. Çağdaş Çorap'a da yatırım için arsa tahsis edildi. Erensan Holding de yatırım olanaklarını araştırıyor.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ile İSO’nun ortak düzenledikleri meclis toplantısında “Girişimci torunların, dedelerinin memleketlerine dönme vakti geldi” diyen İSO Başkanı Erdal Bahçıvan, İstanbul’daki arsa bedeline Malatya’da fabrika kurulabildiğini söyledi. Malatya’nın yatırımcılara ciddi avantajlar sunduğunu dile getiren Bahçıvan, “Yatırım yapacaklardan arsa bedeli alınmıyor. Sadece altyapı bedeli olarak metrekaresine 10 dolar alıyorlar. Bu imkanı başta İstanbul’daki Malatyalı sanayiciler olmak üzere tüm girişimcilerin değerlendirmesini bekliyoruz” dedi.

Öte yandan, Malatyalı iş adamı Ahmet Çalık, memleketini ziyaret eden iş adamlarıyla Yeşilyurt'taki Su Sesi'nde kahvaltaltıda biraraya geldi..
Patronlardunyasi.com
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde