İstanbul'da yazlıkçılar yola çıktı, trafik kilitlendi

İstanbul'da yazlıkçılar yola çıktı, trafik kilitlendi

İstanbul'da adeta 'korona trafiği' oluştu. Hafta sonu 31 şehirde uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı günler öncesinden duyurulunca bu sefer de Çatalca ve Silivri gibi yerlerdeki yazlığına gitmek için yola çıkan İstanbullular trafiğe neden oldu.

İstanbul'da yazlıkçılar yola çıktı, trafik kilitlendi
16px
24px
16.04.2020 17:58
ABONE OLgoogle

Korona virüs tedbirlerinin devreye girmesiyle adeta nefes alan İstanbul trafiği, yarın gece 00.00 saatlerinde başlayacak olan sokağa çıkma yasağı öncesi bugün eski günlerine geri döndü.

İstanbul’da, hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma yasağı öncesi araçlarıyla Çatalca ve Silivri tarafındaki yazlıklarına gitmek isteyenler kilometrelerce araç kuyruğu oluşturdu.

Koronavirüs tedbirlerinin devreye girmesiyle adeta nefes alan İstanbul trafiği, yarın gece 00.00 saatlerinde başlayacak olan sokağa çıkma yasağı öncesi bugün yine eski günlerine geri döndü.

Yasak başlamadan Çatalca ve Silivri yönüne gitmek isteyen araçlar kilometrelerce kuyruk oluşturdu. Oluştan trafik havadan drone ile de görüntülendi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde