İstanbul'da fırtına ve yağış

İstanbul'da fırtına ve yağış

Şiddetli rüzgar ve sağnak yağış Şişli'de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bayrak asılan aydınlatma direklerini devirdi.

İstanbul'da fırtına ve yağış
16px
24px
28.10.2010 22:34
ABONE OLgoogle

Vatandaşlar yere düşen bayrakları 29 Ekim'de evlerine asmak için topladı. * Taksim Meydanı'ndaki dev bayrak şiddetli rüzgar yüzünden yırtıldı.

 Boğaz kahverenge büründü...Şiddetli rüzgar Kartal'da ağaçları yerinden söktü * Fırtına deniz ulaşımını da vurdu. İDO ve İstanbul Şehir Hatları A.Ş akşam saatlerindeki bazı seferlerini iptal etti. İstanbul'da 2 gündür etkili olan fırtına ve şiddetli akşam saatlerinde şiddetini arttırdı.

Şiddetli rüzgar ve sağnak yağış Şişli Halaskargazi Caddesi üzerinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle, Büyükşehir Belediyesi tarafından, üzerine bayrak asılan aydınlatma direklerini devirdi. Şans eser olayda yaralanan olmadı. Direklerin yoldan geçen araçların üzerine devrilmemesi de olası kazaların önüne geçti.

Vatandaşlar yere düşen bayrakları 29 Ekim'de evlerine asmak için topladı. Gece, Taksim Meydanı'ndaki dev bayrak şiddetli rüzgar yüzünden yırtıldı. Kartal'da rüzgardan devrilerek yolu kapan ağaç itfaiye tarafından kesilerek kaldırıldı. Yağmur sularının, İstanbul Boğazı'na taşıdığı taşıdığı toprak yüzünden denizin rengi değişti. İstanbul'da 2 gündür devam eden yağış ve şiddetli rüzgar akşam saatlerinde şiddetini biraz daha arttırdı.

Kartal, Soğanlı Mahallesi'nde şiddetli rüzgara dayanamayarak devrilen ağaç yolu trafiğe kapatınca, itfaiye ekipleri tarafından elektirikli testereyle kesilerek kaldırıldı. Gün boyu devam eden yağış denizin rengini de değiştirdi. Yağmur sularının, İstanbul Boğazı'na taşıdığı taşıdığı toprak yüzünden denizin bir bölümü kahverenge büründü. Maltepe sahilinden Adalar açıklarına kadar uzanan görüntü görenleri şaşırttı. Fırtına deniz ulaşımını da vurdu.

İDO ve İstanbul Şehir Hatları A.Ş akşam saatlerindeki bazı seferlerini iptal etti. Fırtınanın gece boyu devam etmesi bekleniyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde