İstanbul'da araç sahiplerine müjde

İstanbul'da araç sahiplerine müjde

Haliç Köprüsü'nde bakım çalışmaları tamamlandı, bugün hizmete açılıyor

İstanbul'da araç sahiplerine müjde
16px
24px
09.09.2012 09:06
ABONE OLgoogle

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile birlikte bakıma alınan ve İstanbul'un trafiğinin aksamasına yol açan Haliç Köprüsü bugün hizmete açılıyor.
 
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, 18 Haziran'da bakıma alınan Haliç Köprüsü'nün, planlanandan 9 gün önce trafiğe açılacağını bildirdi.

Yıldırım, Haliç Köprüsü'nde 81 gün süren bakım çalışmalarının planlanandan 9 önce tamamlandığını, köprü bakımının 20 milyon liraya mal olduğunu kaydetti. Özellikle eğitim-öğretim dönemi başlamadan önce Haliç Köprüsü'nü trafiğe açmak için yoğun çaba sarf ettiklerini anlatan Yıldırım, şunları kaydetti:

"Müteahhit firmaların ve Karayolları çalışanlarının özverili çalışmaları sonucu, okullar açılmadan önce bakım çalışmalarını tamamlayarak köprüyü hizmete açıyoruz. Böylece okulların açılmasıyla o bölgede trafikte yaşanacak sorunların da önüne geçmiş oluyoruz. Hem Fatih Sultan Mehmet Köprüsü hem de Haliç Köprüsü'nde bakım çalışmaları nedeniyle yaz döneminde İstanbullular biraz sıkıntı çekti ancak bu iki köprünün bakım çalışmalarının yapılması zorunluydu. Bizler de FSM Köprüsü'nde 26 gün, Haliç'te ise 9 gün öncesinde bakım çalışmalarını tamamladık."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde