İstanbul'da Uber aracına silahlı saldırı! Tam 4 kurşun isabet etti

İstanbul'da Uber aracına silahlı saldırı! Tam 4 kurşun isabet etti

Akşam saatlerinde yolcu almaya giden bir Uber, aracına kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırıda bulunuldu.

İstanbul'da Uber aracına silahlı saldırı! Tam 4 kurşun isabet etti
16px
24px
10.03.2018 20:50
ABONE OLgoogle

İstanbul Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'nde akşam saatlerinde yolcu almaya giden bir Uber, aracına kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırıda bulunuldu.

Son günlerde taksicilerin saldırısına maruz kalan UBER şoförlerine yönelik bu kez daha sinsi bir saldırı yapıldı. Hürriyet'te yer alan habere göre 4 kurşun isabet eden araçta, yolcu olmaması sonrası can kaybı yaşanmadı. Kurşunlardan biri boş yolcu koltuğuna isabet etti.

Saldırının ardından aracın sürücüsü Yunus Emre, büyük korku yaşadı. Aracıyla birlikte Küçükçekmece Emniyete Müdürlüğüne gelerek olayla ilgili polise bilgi verdi. Polis ekipleri emniyet otoparkına çekilen araçta inceleme yaptı.

Olay yeri inceleme ekipleri ile asayiş ekipleri UBER sürücüsünün ifadesi doğrultusunda saldırının gerçekleştiği noktaya giderek saldırının failinin tespit edilebilmesi için çalışma başlattı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde