İstanbul'da 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı

İstanbul'da 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla İstanbul'da bazı önlemler alındı.

İstanbul'da 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı
16px
24px
29.04.2016 18:05
ABONE OLgoogle
İstanbul Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, kent genelinde vatandaşların güvenliğini sağlamak amacıyla yaklaşık 24 bin 500 emniyet mensubu görev alacak.

Metrolardan sadece Taksim metro istasyonu kapalı kalacak. Metro, bu istasyondan transit geçiş yapacak ve Şişhane İstasyonu'nun İstiklal Caddesi’ne çıkışı kapalı olacak. Kabataş-Taksim füniküler sistemi hizmet vermeyecek.

İptal edilen seferler haricinde kentte toplu ulaşım araçları hizmetlerine devam edecek.

Kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar

1 Mayıs 2016 Pazar günü saat 06.00'dan kutlamalar sona erene kadar Beyoğlu'nda Tarlabaşı Bulvarı, Mete Caddesi, Gümüşsuyu Caddesi, Sıraselviler Caddesi trafiğe kapatılacak.

Unkapanı Köprüsü’nden ve Perşembe Pazarı’ndan gelen akım Kasımpaşa ve Karaköy istikametine, Kasımpaşa'dan gelen akım Tuz Ambarı Işıklar'dan Hasköy ve Karaköy istikametine, Dolapdere'den gelen akım Divan Kavşağı’ndan Tünel üzerinden Şişli istikametine veya Stad üzerinden Beşiktaş istikametine, Dolmabahçe Gazhane Caddesi'nden gelen akım Gümüşsuyu istikametine verilmeden Beşiktaş veya Karaköy istikametine, Şişli’den gelen akım Yedikuyular Caddesi'ne ve Tünel Taksim Tünel üzerinden Beşiktaş istikametine, Defterdar Yokuşu'ndan Taksim'e çıkan yol kapatılarak (Firuzağa Meydan) akım Akarsu Yokuşu ve Taktaki Yokuşu istikametine, Mebusan Yokuşu çıkış istikameti Meclis-i Mebusan Caddesiyle kesişim noktasından kapatılarak akım Karaköy istikametine yönlendirilecek.

Bakırköy'de İsmail Erez Bulvarı ve İsmail Erez Bulvarı'na bağlı sokaklar, Ekrem Kurt Bulvarı (Marmara Forum varyant ile Veli Efendi Hipodrom önü arası), D-100 güney yan yoldan Olgunlar Sokak girişi, D-100 güneyden Bakırköy Halk Pazarı'na girişler kapatılacak.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde