İstanbul'a zirveden bakmak/ VİDEO

İstanbul'a zirveden bakmak/ VİDEO

İstanbul'un en yüksek binasının tepesine çıktık. Sizin için o manzarayı görüntüledik..

İstanbul'a zirveden bakmak/ VİDEO
16px
24px
04.11.2008 18:16
ABONE OLgoogle

İstanbul Levend'de yapımı devam eden, içinde rezidansların ve alışveriş merkezinin yer aldığı, İstanbul Sapphire, betonarme inşaatının tamamlanmasıyla 261 metrelik zirve yüksekliğine ulaştı.

Türkiye'de ve Avrupa'da halihazırda sonlandırılmış binalar kategorisinde yüksekliği itibariyle ilk sırada yer alan, gayrimenkul projesi İstanbul Sapphire, 2009 yılının son çeyreğinde tamamlanacak.

Kiler Holding, betonarme inşaatın tamamlanması sebebiyle İstanbul Sapphire'in 226'ncı metresinde bulunan Seyir Terası'nda bir basın toplantısı düzenledi.

Yüksekliğiyle İstanbul'da birinci, dünyada ise 97. sırada yer alan İstanbul Sapphire projesinde başlangıçta 550 bin USD ile 4.5 milyon USD aralığında değişen razidans fiyatları, şu anda 1 milyon USD ile 7.5 milyon USD aralığında bulunuyor.

66 katlı ve simgesel anteniyle birlikte 261 metre yüksekliğe sahip proje kapsamında, 22 farklı tipte 174 rezidans ünitesi ve bir alışveriş merkezi bulunuyor.

Rezidans ünitelerinin büyüklüğü 120 ile 550 metrekare arasında değişirken, projede ofis yer almıyor. “Lüksün tanımını yeniden yapıyoruz” sloganıyla çıkan İstanbul Sapphire'de 163 metre yükseklikte bulunan ve Türkiye'nin en yüksek golf antrenman sahası yer alıyor. Projede, 30 metre yükseklikte havuzla birlikte spor kompleksi, havuz, jakuziler, masaj odaları, saunalar, güneşlenme, dinlenme alanları, fitness, cardio, gym alanı, pilates, yoga ve dans uygulamaların yapılabileceği stüdyolar da bulunuyor. Proje bitiminde biri Seyir Tepesi'nde, diğeri ise bir üst katında olmak üzere iki adet restoran yer alacak.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde