İstanbul'a yarın gece kar geliyor

İstanbul'a yarın gece kar geliyor

İstanbul ve Ankara'da yarın gece ve pazartesi sabah saatlerindenkar bekleniyor

İstanbul'a yarın gece kar geliyor
16px
24px
02.01.2010 23:22
ABONE OLgoogle

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürü Mehmet Çağlar, yurdun kuzeybatı bölgelerinde yağmur şeklinde devam eden yağışları n yarın kara dönüşeceğini ifade ederek, İstanbul ve Ankara'da yarın gece ve pazartesi sabah saatlerinden itibaren kar yağması beklendiğini bildirdi.

Çağlar, yağışlı havanın yarın tüm yurtta etkisini sürdüreceğini söyledi. Yağışların, pazartesi günü de Marmara'nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Doğu Akdeniz (Adana, Kahramanmaraş ve Hatay), Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Afyonkarahisar, Kütahya ve Isparta çevrelerinde etkili olmasını beklediklerini ifade eden Çağlar, şunları kaydetti:

"Kuzeybatı bölgelerimizde yağmur şeklinde devam eden yağışlar yarı n kara dönüşecek. İstanbul ve Ankara'da yarın gece ve pazartesi sabah saatlerinden itibaren kar yağması bekleniyor.

Yağışların, kuvvetli karayelle birlikte yarın öğleden sonra Edirne ve Kırklareli çevrelerinde, yarın gece ve pazartesi sabah saatlerinde, Marmara'nın doğusu, İstanbul'un Anadolu yakası, Kocaeli, Sakarya ve Bilecik, Batı Karadeniz'in iç kesimleri Bolu, Düzce ve Karabük, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Ankara, Eskişehir ve Çankırı ile Afyonkarahisar, Uşak ve Isparta çevrelerinde kar yağışına dönüşeceği tahmin ediliyor.

Kuvvetli karayel, kar yağışı ve hava sıcaklığında görülecek azalmaya bağlı olarak meydana gelecek buzlanmanın oluşturacağı olumsuz şartlara karşı vatandaşların ve ilgililerin tedbirli olmaları gerekiyor." 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde