İstanbul Sanayi Odası'ndan fahiş fiyat uyarısı: Ceza vereceğiz

İstanbul Sanayi Odası'ndan fahiş fiyat uyarısı: Ceza vereceğiz

“İstanbul Sanayi Odası olarak, ürünlerinde haksız fiyat artışı yapan firmalara karşı odamızın disiplin mekanizmalarını çalıştıracağımızı ve bu haksızlıkları yapan firmalara hak ettikleri cezaları vereceğimizi kamuoyuna duyuruyoruz"

İstanbul Sanayi Odası'ndan fahiş fiyat uyarısı: Ceza vereceğiz
16px
24px
14.03.2020 09:16
ABONE OLgoogle

İstanbul Sanayi Odası (İSO), Koronavirüs'ün Türkiye’de de ortaya çıkması sonrasında bazı ürünlerdeki yüksek talebi fırsat bilerek aşırı fiyat artışına giden firmalar için odanın disiplin mekanizmalarının harekete geçirileceğini açıkladı. Yapılan açıklamada, "Firmalara hak ettikleri ceza verilecek" denildi.

İSO’dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“İstanbul Sanayi Odası olarak, ürünlerinde haksız fiyat artışı yapan firmalara karşı odamızın disiplin mekanizmalarını çalıştıracağımızı ve bu haksızlıkları yapan firmalara hak ettikleri cezaları vereceğimizi kamuoyuna duyuruyoruz. Herkesin şunu çok iyi bilmesini isteriz ki; İstanbul Sanayi Odası, vatandaşı mağdur edenlere karşı sessiz kalmayacaktır.”

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde