İstanbul Fashion Fair'e Irak Çıkarması

İstanbul Fashion Fair'e Irak Çıkarması

Süleymaniye, Erbil, Bağdat ve Basra'dan 200 butik mağaza sahibi, 26-28 Ağustos tarihleri arasında fuarı ziyaret edecek.

İstanbul Fashion Fair'e Irak Çıkarması
16px
24px
15.07.2010 12:29
ABONE OLgoogle

Hazır giyim ve tekstilde Türkiye'ye yönelen Irak, sektörde yarının büyük toptan ithalatçısı olmaya aday butik mağaza sahiplerini İstanbul Fashion Fair’e alım yapmaya gönderiyor. CNR'ın Irak'ta yürüttüğü tanıtım ve pazarlama çalışmaları neticesinde Süleymaniye, Erbil, Bağdat ve Basra'dan 200 butik mağaza sahibi, 26-28 Ağustos tarihleri arasında fuarı ziyaret edecek.
 
CNR- 14 Temmuz 2010, İstanbul; 26 - 28 Ağustos 2010 tarihleri arasında İstanbul'da CNR Expo Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan İstanbul Fashion Fair, yurtdışından gelecek alım gruplarıyla sektöre canlılık kazandırıyor.

Gelecek alım grupları arasında Irak'ın önemli mağazaları da bulunuyor. Irak'ta sektörün toptan ithalatçıları bulunmadığı için bugünün butik mağazaları yarının ise önemli toptan ithalatçıları bölgenin en kaliteli ve en cazip fiyatına sahip ürünleri nedeniyle Türkiye'ye yöneldi. CNR'ın Irak'ta yürüttüğü pazarlama ve tanıtım faaliyetleri ile Süleymaniye, Erbil,  Bağdat ve Basra'dan 200 butik mağaza sahibi, 26-28 Ağustos tarihleri arasında  İstanbul Fashion Fair'i ziyaret edecek. 
 
Hazır Giyim ve Tekstil'de Türkiye'ye Yöneldiler
Kuzey Irak'ta açılan 20 yeni alışveriş merkezinin yanısıra, ülkenin önemli kentlerindeki butik mağaza sahipleri moda sektöründeki yenilikleri Irak pazarına taşımayı ve ticaret hacimlerini artırmayı hedefliyor. Iraklı, Türk ürünlerini özümseyip el üstünde tutuyor.
 
Başkent Bağdat özellikle tekstil konusunda Türkiye'ye yöneldi. Türk hazır giyim ve tekstil ürünlerinin kalitesine güvenen Iraklı mağaza sahipleri  kadın, erkek ve çocuk giyimi üzerine İstanbul Fashion Fair'den alım gerçekleştirecek. Iraklı 200 butik mağaza sahibi bu amaçla  Ağustos ayında İstanbul'a geliyor. CNR yetkilileri Bağdat'ta açılan çok sayıda butik mağazanın sahiplerinin fuarla yakından ilgilendiğini, burada birebir yapılan tanıtım çalışmaları sonucunda binlerce butik mağaza sahibine İstanbul Fashion Fair'in, duyurulduğunu ifade ettiler. Irak'tan gelecek 200 kişilik alım grubu İstanbul'da CNR tarafından ağırlanacak.
 
İran ve Suriye'den de Alım Grupları Var
İran ve Suriye'de bulunan butik mağaza sahipleri de İstanbul Fashion Fair'e yoğunlaştı. Tahran, Tebriz, İsfahan ve Meşhed gibi İran kentleri ile Şam ve Halep gibi Suriye şehirlerinden gelecek alım grupları da fuarın ziyaretçileri arasında yer alacak. 
 
Moda dünyasını tek çatı altında buluşturan ve 1994 yılından bu yana CNR tarafından organize edilen İstanbul Fashion Fair, bu yıl 12 bin m2 alanda düzenleniyor. 10 binin üzerinde ziyaretçinin beklendiği organizasyon 26-28 Ağustos 2010 tarihleri arasında 10.00 - 18.30 saatleri aralığında ziyaret edilebilecek.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde