İsrailli süper model Bar Refaeli burka giydi

İsrailli süper model Bar Refaeli burka giydi

Ünlü top model Bar Refaeli, İsrail'de yayınlanacak olan ayrımcılığa karşı bir reklam kampanyası için burka giydi.

İsrailli süper model Bar Refaeli burka giydi
16px
24px
29.10.2018 15:45
ABONE OLgoogle

Hoodies moda şirketinin sözcüsü ve hissedarlarından olan Bar Refaeli, şirkettin ülke genelinde başlattığı yeni bir reklam kampanyası kapsamında burka giydi.

Ünlü modelin burka giymiş fotoğrafı üzerine  ‘İran burada mı?' yazılı reklam posterleri ülke genelindeki bütün billboardları süsledi.

Öte yandan kampanya için çekilen reklam filmi ise ülke çapında hemen hemen bütün televizyon kanallarında oynarken, reklam kampanyası için yapılan posterin görseli, İsrail'in yüksek tirajlı gazetesinin ilk sayfasında okurlarla buluştu.

?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading" data-instgrm-version="12" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);">
?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading" style=" background:#FFFFFF; line-height:0; padding:0 0; text-align:center; text-decoration:none; width:100%;" target="_blank">
Bu gönderiyi Instagram'da gör

?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading" style=" color:#000; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; font-style:normal; font-weight:normal; line-height:17px; text-decoration:none; word-wrap:break-word;" target="_blank">?? ?? ???? ????:

Bar Refaeli (@barrefaeli)'in paylaştığı bir gönderi ()

?REFAELİ'NİN YANI SIRA BAZI İSRAİLLİ ÜNLÜ İSİMLER DE KAMPANYAYA DESTEK VERİYOR

‘Freedom is Basic' (Özgürlük, esastır) isimli reklam kampanyasında, Rafaeli'nin yanı sıra İsrail'in önde gelen trans aktrislerinden Stav Strashko, televizyon sunucusu ve Hasidik Yahudi olan Melech Zilbershlang ve Etiyopya kökenli televizyon yıldızı Tahouni Rubel'in de yer alacağı belirtildi.

Kampanyanın esas amacının, ırkçılık ve bağnazlığa karşı farkındalık yaratmak olarak tanımlanıyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde