İsrail Cumhurbaşkanı'ndan Türk işadamına: Erdoğan'ı kızdırmayalım

İsrail Cumhurbaşkanı'ndan Türk işadamına: Erdoğan'ı kızdırmayalım

İsrail Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin, Türk standında makası eline aldıktan sonra “Dostum Erdoğan bir Türk stantını açmama kızar mı kızdırmayalım” dedi.

İsrail Cumhurbaşkanı'ndan Türk işadamına: Erdoğan'ı kızdırmayalım
16px
24px
22.11.2016 10:17
ABONE OLgoogle

Hindistan’daki Agrotech Fuarı’nda Hema Endüstri A.Ş.’nin stant açılışını yapan İsrail Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin, “Türkiye ile dostluğumuzun ve ilişkilerimizin gelişeceğini ümit ediyorum, dostum Erdoğan ve Türk halkına selamlar” dedi.

Hema Endüstri A.Ş.’nin Hindistan’ın Pune şehrinde kurduğu ticari araçlar ve traktörler için dört çeker ön aks, şanzıman, transmisyon ve araç hidrolik komponentleri fabrikasında üreteceği mamullerin yer aldığı stantın açılışı için Hindistan Sanayi ve Endüstri Bakanı beklenirken tesadüfi gelişen olayın iki ülke arasında düzelmeye katkı sağlayacağı belirtiliyor. Hema Endüstri yetkililerinin verdiği bilgiye göre olay şöyle gelişti:

İsrail Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin makası eline aldıktan sonra “Dostum Erdoğan bir Türk stantını açmama kızar mı kızdırmayalım” dedi.

Hema Endüstri A.Ş. Başkanı İbrahim Hattat, “Ekselansları bundan Türk halkı ve Sayın Cumhurbaşkanımızın çok memnun olacağını tahmin ediyorum” demesi üzerine Rivlin açılışı yaptı.

Ardından İsrail ve Hint medyasına Türkiye hakkında İbranice güzel sözler söyleyerek “Türkiye ile dostluğumuzun ve ilişkilerimizin gelişeceğini ümit ediyorum, dostum Erdoğan ve Türk halkına selamlar” dedi.

İbrahim Hattat “Hindistan’da montaj ve test hattımızın olması 600 bin traktör üreten bir ülkede pazarda söz sahibi olma şansı getiriyor” dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde