İsmail Küçükkaya’nın boşandığı eşinden şok iddia, “Beni döverken bunları söyledi”

İsmail Küçükkaya’nın boşandığı eşinden şok iddia, “Beni döverken bunları söyledi”

FOX Tv'de sunuculuk yapan İsmail Küçükkaya'nın eski eşi Eda Demirci, Küçükkaya ile evli kaldığı dönemlerde yaşadığı günleri katıldığı bir Youtube kanalında açıkladı.

İsmail Küçükkaya’nın boşandığı eşinden şok iddia, “Beni döverken bunları söyledi”
16px
24px
14.06.2020 13:03
ABONE OLgoogle

FOX TV sunucusu İsmail Küçükkaya'nın eski eşi Eda Demirci, evliliği boyunca gördüğü olayları tüm detaylarıyla anlattı. Medya Radar'da yer alan habere göre, YouTube üzerinden yayın yapan Magazin Noteri isimli programa konuk olan Eda Demirci, eski eşininin kendisini "Sen bir öğretmensin ben İsmail Küçükkaya'yım. Farkında değilsin herhalde" diyerek aşağıladığını söyledi.

"BAŞKA KADINLARLA MESAJLAŞIP FOTOĞRAFLARINI ATIYOR"

Küçükkaya ile evli kaldığı süre boyunca aldatıldığını da açıklayan Demirci, FOX sunucusunun başka kadınlarla mesajlaşarak onlara fotoğraflar attığını açıkladı. 

Küçükkaya'nın başka kadınlarla mesajlaşmalarını yakaladığını itiraf eden Demirci, "Dışarı çıktığında başka kadınlarla mesajlaşıyor. Onlara fotoğraflarını atıyor, onlar da ona atıyor" dedi.

"'SENİN YÜZÜNÜ DAĞITIRIM' DEDİ, SONUNDA YAPTI"

Evliliği süresinde psikolojik şiddetin yanı sıra fiziksel şiddete uğradığını da belirten talihsiz kadın, Küçükkaya'nın suratına yumruk attığını açıkladı. Bir tartışma sırasında Küçükkaya'nın kendisine "Eda inan şu pozisyonum olmasa senin ağzını yüzünü dağıtırdım" dediğini söyleyen Demirci, üçüncü kavgalarında yüzüne yumruk yediğini söyledi.

KADIN HAKLARI SAVUNUCUSU SAHİP ÇIKMAMIŞ

Uğradığı psikolojik ve fiziksel şiddet sonucu İsmail Küçükkaya'nın programlarına da çıkan kadın hakları savunucusu Canan Güllü'ye ulaşmaya çalıştığını söyleyen Eda Demirci, kendisine sahip çıkılmadığını aktardı. Küçükkaya'nın programlarında kadın haklarını savunan Güllü'nün, kendisinin telefonlarına bile dönmediğini aktardı. 

HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIM

 

 

Demirci, boşanma sürecinde Küçükkaya'nın kendisine adeta tuzak kurduğunu açıklarken; sağlık problemi yaşadığı dönemde FOX sunucusunun kendisine destek olmayarak konserlere gidip eğlendiğini açıkladı. Bu nedenle bir hayal kırıklığına uğradığını itiraf eden Demirci, Küçükkaya'nın mahkemeye bunun tam tersi bir olayı işleri kendi lehine çevirmek için sunduğunu söyledi. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde