İsmail Küçükkaya'dan 'Eşini dövdü' iddialarına ilk cevap!

İsmail Küçükkaya'dan 'Eşini dövdü' iddialarına ilk cevap!

FOX TV'de yayınlanan 'Çalar Saat' isimli programın sunucusu İsmail Küçükkaya'nın eşi Eda Küçükkaya'ya şiddet uyguladığı iddia edilmiş, Küçükkaya günlerdir bu iddialar karşısında sessizliğini korumuştu. Ünlü sunucu bugünkü programında o iddialara üstü kapalı bir şekilde cevap verdi.

İsmail Küçükkaya'dan 'Eşini dövdü' iddialarına ilk cevap!
16px
24px
05.10.2018 14:59
ABONE OLgoogle

İsmail Küçükkaya'ya 1 milyon 200 bin lira tazminatın yanı sıra aylık 15 bin lira nafaka istemli boşanma davası açan eşi Eda Küçükkaya, ünlü sunucunun kendisine ekonomik, fiziksel ve duygusal şiddet uyguladığını iddia etmişti.

"YÜZÜNÜ GÖZÜNÜ DAĞITIRDIM"

Küçükkaya'nın boşanma dilekçesinde, eşinin yüzüne yumruk atarak "Şu anki konumum olmasa senin yüzünü gözünü dağıtırdım" dediği öne sürülüyor.

Tüm bu yaşananların ardından sessizliğini bozmayan İsmail Küçükkaya bugünkü programında hakkında söylenen iddialara üstü kapalı bir şekilde cevap verdi. 

 "KADINA EL KALDIRAN ŞEREFSİZDİR!"

"Hiç yapmadım, yapmayacağım şey kadına şiddettir." diyen Küçükkaya, "Hiçbir koşulda kendisine inanan, hayata inanan, yaradana inanan hiçkimse kadına el kaldırmaz. Kadına el kaldıran şerefsizdir!" ifadelerini kullandı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde