İşadamı 30 bin dolarlık saatini billboard'la arıyor!

İşadamı 30 bin dolarlık saatini billboard'la arıyor!

İşadamı, Bebek’te ünlülerin gittiği spor salonunda çalındığını iddia ettiği saati için salon yetkililerinin ilgisiz davrandığından yakınarak sokaklara ilan verdi

İşadamı 30 bin dolarlık saatini billboard'la arıyor!
16px
24px
30.06.2015 04:54
ABONE OLgoogle
İşadamı Kerem Dal, Bebek’te ünlülerin gittiği spor salonunda çalındığını iddia ettiği saati için salon yetkililerinin ilgisiz davrandığından yakınarak sokaklara ilan verdi

İşadamı Kerem Dal, Bebek’te çok sayıda ünlünün de üyesi olduğu bir spor salonundan çalındığını iddia ettiği 30 bin dolar değerindeki Rolex marka saatinin bulunması için İstanbul ve Bodrum’da billboard’lara ilan verdi.

Bebek’teki spor salonunda spor yaptıktan sonra odasına geldiğinde, kilitlediği dolabında saatini bulamadığını söyleyen Dal, durumu bildirdiği salon yetkililerinin, sorumluluklarının bulunmadığını söylediğini, bunun üzerine polise başvurduğunu belirtti. Polis, salon personeli ve yetkililerin ifadelerini aldı.

Bu süreçte işadamı Atatürk ve Bodrum Havalimanı’ndaki billboard’lara verdiği ilana şunları yazdırdı: “Spor yaparken soyunma odasındaki dolabımdan değerli saatim çalınmıştır. Spor kulübü yönetimi, saatimi ve hırsızlığı yapanları bulamamıştır. Olayı aydınlatabilecek görgü şahitlerinin aramalarını insanlık namına beklemekteyim.”
Habertürk
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde