İş dünyasından teröre lanet

İş dünyasından teröre lanet

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Gaziantep’teki terör saldırısını lanetledi...

İş dünyasından teröre lanet
16px
24px
22.08.2016 07:52
ABONE OLgoogle
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Gaziantep’teki terör saldırısına ilişkin, “Masum yüreklerin en mutlu günlerinde, sivil halkın içerisinde patlatılan bombanın hedefi, insanlığın şeref ve onurunun bitirilmesidir” dedi.

Hisarcıklıoğlu, Şahinbey ilçesinde bir kına gecesindeki sivil insanları hedef alan terör saldırısını şiddetle kınadığını bildirdi. Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Ömer Cihad Vardan ise “15 Temmuz darbe girişimi  sonrasında, bu terör örgütlerinin karşısında çok daha güçlü, kararlı ve birbirine bağlı bir Türkiye’nin var olduğu unutulmamalı” açıklamasını yaptı.  

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak da, “Teröristler şimdi de Gazi şehrimiz Antep’te bir mutluluk gününe, bir düğüne saldıracak kadar alçaldı. Terörün dili, dini, ırkı ve mazereti yok. Terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Millet olarak yaşanan tüm olaylarda dimdik ayakta kaldığımızı hep gösterdik. Bilinmelidir ki yine ayaktayız ve teröre karşı etkin mücadelemiz devam edecek” dedi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde