İş dünyasından 'teröre lanet' mitingi: Bayrağını al da gel

İş dünyasından 'teröre lanet' mitingi: Bayrağını al da gel

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, perşembe günü Ankara'da teröre karşı tüm Türkiye'den katılımla bir toplanma planladıklarını söyledi. Hisarcıklıoğlu, herkese "Bayrağını al da gel" çağrısı yaptı

İş dünyasından 'teröre lanet' mitingi: Bayrağını al da gel
16px
24px
14.09.2015 12:47
ABONE OLgoogle
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Ankara'da düzenlediği basın toplantısında, Sivil Toplum Kuruluşları olarak perşembe günü Ankara'da teröre karşı tüm Türkiye'den katılımla bir toplanma planladıklarını söyledi. Hisarcıklıoğlu, herkese "Bayrağını al da gel" çağrısı yaptı

TOBB, TÜSİAD, MÜSİAD, Memur-Sen, Türkiye Kamu-Sen, Türk-İş, TİSK, TBB, HAK-İŞ, TESK, TÜRMOB ve TZOB "terör" konusunda ortak basın toplantısı düzenledi. TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu yaptığı açıklamada, "Tüm halkımızı 17 Eylül'de Ankara'da Sıhhiye Meydanı'na çağırıyoruz" çağrısında bulundu.

İşte STK'ların ortak açıklamasından öne çıkan başlıklar;

 Binlerce yıllık kardeşliğimizin bozulması isteniyor, bu tuzağa düşmeyelim.  Bizi birbirimize düşman etmeye çalışan teröre karşı hep birlikte durmalıyız. Birlikte yaşama iradesini göstermek zorundayız. Gün birlik olma günü. 78 milyon hepimiz Türkiye'yiz. Fitne ateşini birlikte söndürmeliyiz.

"BÜTÜN TÜRKİYEYİ' ANKARA'YA ÇAĞIRIYORUZ"

 Tüm sivil toplum örgütleri olarak perşembe günü teröre karşı Ankara'da toplanma kararı aldık.Teröre hayır, kardeşliğe evet diyoruz. Tüm halkımızı 17 Eylül saat 16:30'da Ankara'da Sıhhiye Meydanı'na çağırıyoruz.17 Eylül'de, terörü lanetleyecek, özgürlüğümüze sahip çıkacağız. Teröre hayır, kardeşliğimize evet diyeceğiz. Kışkırtıcı söylemleri bırakalım, bu süreçte soğukkanlı ve sağ duyulu olalım çünkü başka Türkiye yok. Buluşmamızda bu mesajı vereceğiz. Buluşmamızda sadece Ay yıldızlı bayrağımızı taşıyacağız. Kardeşlik bağlarımızı zayıflatmak isteyenler bilmeliler ki, bu toprakların mayası çok güçlüdür.

BAYRAK ASMA DAVETİ

TOBB Başkanı, o gün toplanmaya gelemeyen milyonları da Türkiye'nin her köşesinde Türk Bayrağı asmaya davet etti.

 Hisarcıklıoğlu, Perşemve günü herkesin üzerinde Türk Bayrağı amlemi olan şapkalar takacağını da söyledi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde