İş dünyası yılın düğününde buluştu

İş dünyası yılın düğününde buluştu

Boydak Holding’in Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Boydak’ın oğlu Sami Boydak ile Gizem Sarı masalları andıran bir düğünle dünya evine girdi.

İş dünyası yılın düğününde buluştu
16px
24px
20.08.2013 13:57
ABONE OLgoogle

Türkiye’nin öncü kuruluşlarından Boydak Holding’in Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Boydak’ın oğlu Sami Boydak ile Gizem Sarı masalları andıran bir düğünle dünya evine girdi.

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Boydak’ın oğlu Sami Boydak ve Gizem Sarı; Çırağan Kempinski Palace’ta düzenlenen muhteşem bir düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler.

Ev sahipliğini Mustafa, Müjgan Boydak, Nilgül- Cengiz Eren Sarı’nın yaptığı nikah töreni boğaz manzarası eşliğinde kokteyl ile başladı. Görkemli düğüne Türk iş sanat ve cemiyet hayatının önemli simaları katıldı. 

Geceye, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, İSO Başkanı Erdal Bahçıvan, İTO eski başkanı Murat Yalçıntaş, Çalık Holding Başkanı Ahmet Çalık, TİM Başkanvekili Mustafa Çıkrıkçıoğlu, Mustafa – Can Bayraktar, Nafiz- Gülsüm Güral, Seda – Ahmet Karahasanoğlu, TUSKON  Başkanı Rızanur Meral ve eşi, Hacı Boydak, Memduh Boydak, Bekir Boydak, Patronlardunyasi.com'dan Cihan Orhan, Manifesto CEO’su Selin Bozkurt, CVK Yönetim Kurulu Başkanı Gülşah Çevik gibi cemiyet ve iş hayatının tanınan simaları katıldı. Çiftin nikah töreninde Türkiye Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrunisa Gül de davetliler arasındaydı.

Bu mutlu günlerinde genç çiftin nikahlarını Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara kıyarken; çiftin şahitliklerini Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Eren Sarı, Bekir Boydak, Mehmet Özhaseki,  TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve Sadık Yakut üstlendi.

MUSTAFA BOYDAK: DÖRDÜNCÜ KIZIM OLDU

Boydak Holding’in Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Boydak, gecede oğlu Sami Boydak'ın Gizem Sarı ile evlenmesinden duyduğu mutluluğu dile getirdi. Boydak, "Ben normalde çok uzun konuşurum ama bu gece kısa konuşacağım. Benim 3 tane kızım var. Gizem'le birlikte dört kızım oldu. O artık benim evladım" dedi.

Nikah töreni gökyüzünü kaplayan havai fişek gösterisiyle sona erdi. Tören sonrası konuklar yeni evlenen çiftin onuruna verilen muhteşem bir akşam yemeğine katıldı. Gece ünlü sanatçı Gülben Ergen’in muhteşem sahne performansı ve sevilen şarkılarıyla sona erdi.

Gizem Boydak'ın şık gelinliği Vakko Wedding imzası taşırken, Sami Boydak ise eşinin şıklığını Mehmet Dudu imzalı damatlığı ile tamamladı.  Konukların masalarını teker teker dolaşan çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde