İş dünyası ‘Kilis’te toplandı

İş dünyası ‘Kilis’te toplandı

Başkan ve temsilcilerilerinden oluşan heyet, Kilis Valisi Mehmet Tekinarslan'ı ziyaret etti.

İş dünyası ‘Kilis’te toplandı
16px
24px
28.01.2018 12:44
ABONE OLgoogle

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK), Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ), Hak İşçi Sendikalar Konfederasyonu (HAK-İŞ), Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen), Türkiye Kamu Sen, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK), Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD), Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) başkan ve temsilcilerilerinden oluşan heyet, Kilis Valisi Mehmet Tekinarslan'ı ziyaret etti.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Türk Silahlı Kuvvetlerinin, bölgeyi terör örgütlerinden temizlemek ve huzuru sağlamak amacıyla büyük bir operasyon yürüttüğünü anımsatarak şunları söyledi:  “Devletimize ve milletimize desteğimizi göstermek için Suriye sınırındayız. Bu kapsamda, Kilis Valisi Mehmet Tekinarslan'ı ziyaret ettik. Kendisi zor bir zamanda, çok önemli bir görevi başarı ile yürütüyor.”

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde