İş adamına şok! Mahkemeden Ukraynalı sevgiliye koruma kararı

İş adamına şok! Mahkemeden Ukraynalı sevgiliye koruma kararı

Türkiye’de yaşayan Ukrayna vatandaşı O. V. (29), iş insan Özgür Özçakmak’a karşı koruma kararı aldırdı. 

İş adamına şok! Mahkemeden Ukraynalı sevgiliye koruma kararı
16px
24px
21.07.2019 10:38
ABONE OLgoogle

Ukraynalı V., evli sevgilisi  Özçakmak’ın kendisini tehdit ettiğini, Türkiye’den ayrılması için baskı kurduğunu öne sürdü. Mahkeme, V.’ye iki ay süreli koruma kararı verdi.

Ukraynalı O. V., dijital para borsası Buypaycoin’in sahibi Özgür Özçakmak'a yönelik İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurdu.

‘Koruma kararı’ talebi ile yapılan başvuruda, hem Özçakmak’ın hem de şirket çalışanlarının V.’yi tehdit ettiği öne sürüldü. 

‘TÜRKİYE’DEN AYRIL’ BASKISI

Dava dilekçesinde “Kendisine karşı koruma talep edilen Özçakmak, birkaç haftadan beri müvekkilimizi tehdit ediyor. Sosyal meydan, telefon ve diğer iletişim araçlarını kullanarak tehdit ediyor.

Ukrayna vatandaşı olan müvekkilimizin Türkiye’yi tehdit etmesi için baskı yapılıyor. Müvekkilimiz korktuğu için ikamet ettiği konuta 3 günden beri gidemiyor” denildi.

2 AYLIK KORUMA

Dava dilekçesinde Özgür Özçakmak’ın yanı sıra, şoförü başta olmak üzere birçok şirket personelinin de V.’yi tehdit ettiği belirtildi.

Yapılan başvuruyu değerlendiren mahkeme O. V.’ye yönelik 2 aylık koruma kararı verdi. Bu süreçte, Özçakmak'a, V.’ye hiçbir şekilde yaklaşamayacak, iletişim araçları ile temasa geçemeyecek.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde