İş adamı Volkan Ekinci'ye mahkemeden şok karar!

İş adamı Volkan Ekinci'ye mahkemeden şok karar!

İş adamı Volkan Ekinci, 2 oğlunu göremediği için dava açtı. Mahkemeden, "Haftada 2 gün internet üzerinden görüşün" kararı çıktı

İş adamı Volkan Ekinci'ye mahkemeden şok karar!
16px
24px
15.12.2016 11:55
ABONE OLgoogle

Sosyetenin tanınmış isimlerinden Aslı Üstünkaya'dan 4 yıl önce boşanan Volkan Ekinci, 2 oğlunun velayetini almak için açtığı davada oğullarını göremediğini belirterek, mahkemeden iletişim izni verilmesini istedi.

İstanbul Aile Mahkemesi'nde 'velayet ve çocukla şahsi ilişki tesisi' davasının önceki gün görülen duruşmasında, tarafları avukatları temsil etti.

Sosyetede velayet savaşı kızıştı

Ekinci'nin avukatı Sibel Engin, müvekkilinin çocukları ile görüşemediğini kaydederek, sömestr tatilinde baba ile oğullarının bir araya gelmesini talep etti.

Bunun üzerine mahkeme, çocukların sömestr tatilinin ilk haftasında babayla, ikinci haftasında ise anne ile birlikte olmasına karar verdi.

Mahkeme bir ilke de imza atarak, baba ile oğullarının, hafta içi salı ve perşembe günleri saat 18:00-19:00 arasında internet üzerinden görüşmelerine hükmetti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde