İş adamı Güngör'ü boğup tarlaya gömmüşler

İş adamı Güngör'ü boğup tarlaya gömmüşler

İzmir'de, yatırım vaadiyle verdikleri paraları geri alamayınca işadamını boğarak öldürmüşler

İş adamı Güngör'ü boğup tarlaya gömmüşler
16px
24px
14.06.2010 17:12
ABONE OLgoogle

İzmir'de, yatırım vaadiyle verdikleri paraları geri alamayınca işadamı Tuncay Güngör'ü toplantı sırasında dövdükten sonra boğarak öldürdükleri iddia edilen 13 kişi, adliyeye sevk edildi. Zanlılardan 3'ünün suçu itiraf ettiği, T.Ö. ile F.F.'nin cesedi pirinç tarlasına götürerek gömdüğü belirlendi.

Adli Tıp Kurumu'nda işadamı ile yakınlarına DNA testi yapılarak kimliğinin kesinlik kazandırılacağı bildirildi.

Ayakkabıcılık yapan 49 yaşındaki Tuncay Güngör, 10 Haziran 2008 de kayboldu. Olayın ardından ailesinin başvurusu üzerine, Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri araştırma başlattı. Ekiplerin 8 ay süren çalışmasının ardından işadamının kaybolduktan sonra hiçbir telefon gürüşmesi ve banka işlemi yaptırmadığı belirlendi. Bunun üzerine cinayet şüphesiyle yapılan araştırmalar sırasında işadamının iş ilişkisinde bulunduğu kişilerden yatırım amacıyla para aldıktan sonra ödemekte sıkıntı çektiği belirlendi. Telefon kayıtlarından en son görüştüğü kişilerin kimlikleri tespit edildi.

PİRİNÇ TARLASINA GÖMMÜŞLER

İşadamıyla para alışverişinde bulundukları saptanan 13 kişi, polisin takibinin ardından gözaltına alındı. Çeşitli iş kollarında işyerleri bulunan katil zanlılarının polisteki ilk ifadelerinde susma hakkını kullandıkları ancak polisin ısrarlı soruları üzerine zanlılardan 3'ünün suçu itiraf ettikleri öğrenildi.
İşadamı Tuncay Güngör'e verdikleri paraları geri alamayan 13 kişinin bir işyerinde toplantı yaptıktan sonra şahsı hep birlikte dövdükleri ardından da boğarak öldürdükleri belirlendi. Tuncay Güngör'ün öldüğü sırada işyerinde 7 kişinin bulunduğu, cesedin zanlılardan T.Ö. ve F.F. tarafından Susurluk ilçesindeki pirinç tarlasına götürülerek gömüldüğü ortaya çıktı. Zanlıların ifadelerinin ardından işadamının cesedi arama kurtarma köpeklerince tarlada bulundu. Ceset, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Cesedin işadamına ait olduğunun kesinleştirilmesi için yakınlarına DNA testi yapılacağı bildirildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 13 kişi, adliyeye sevk edildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde