İş Bankası şubesi koronavirüs şüphesıyle kapatıldı

İş Bankası şubesi koronavirüs şüphesıyle kapatıldı

Türkiye İş Bankası Barkal Şubesi korona nedeniyle tedbir amaçlı kapatıldı

İş Bankası şubesi koronavirüs şüphesıyle kapatıldı
16px
24px
18.03.2020 12:58
ABONE OLgoogle

İşbankası Barkal Şubesi güvenlik görevlisi personelinde görülen yüksek ateş nedeniyle tüm şube personeli "14 gün evlerinizden çıkmayın" denilerek evlerine gönderildi.

Edinilen bilgilere göre, şubede çalışan güvenlik görevlisinin anne ve babası umreden geldikten sonra 14 gün karantina altına alındı. Banka şubesi yetkilileri güvenlik görevlisine işe gelmemesi gerektiğini tebliğ etti.

Ancak güvenlik görevlisi olarak görev yapan personel, muayene olduğunu beyan ederek işe gitmeye devam etti. Güvenlik görevlisinde görülen yüksek ateş sonrasında, şube müdürü tüm çalışanlarını evlerine göndererek 14 gün kendilerini karantinaya almaları gerektiğini söyledi.

Koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırılan güvenlik görevlisinin sonuçları henüz netleşmezken İşbankası Barkal Şubesi şuanda tedbir amaçlı kapalı tutuluyor ve tüm personel 14 gün kuralını uyguluyor.

Öte yandan kucuksaat.com haber merkezine haberin hazırlandığı esnada gelen bilgilere göre de güvenlik görevlisinin grip olabileceği ihtimalinin de bulunduğu ancak tüm gerekli testlerin yapılması için 3 gün karantina altında tutulmaya devam edileceği öğrenildi.

Kaynak: kucuksaat.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde