İş Bankası'ndan bakır ve paladyum fonu

İş Bankası'ndan bakır ve paladyum fonu

İş Bankası, alternatif yatırım araçlarına yönelen yatırımcılar için yüzde 98 anapara koruma amaçlı bakır ve paladyum fonunu sunacak.

İş Bankası'ndan bakır ve paladyum fonu
16px
24px
05.03.2011 19:41
ABONE OLgoogle

     İş Bankası'ndan yapılan açıklamada, 2011 yılında emtia fiyatlarında, özellikle de bakırdaki yükseliş beklentisine paralel olarak oluşturulan fonun, bireysel yatırımcılar için emtiaya dayalı yatırım yapma fırsatı sunduğu belirtildi. 

     Bakır ve paladyum fiyatlarının yükselişinden vade sonunda yatırımcılara getiri sağlayacak fonun, küçük tutarlarda dahi yatırım yapma imkanı sağladığı kaydedilen açıklamada, yüzde 98 anapara korumasıyla riski sınırlayan fonun yatırım döneminin ise 11 Mart 2011-25 Nisan 2012 tarihleri arasında olacağı bildirildi. 

     Açıklamada, 7-10 Mart tarihleri arasında halka arzı gerçekleştirilecek fonun satışının yalnızca İş Bankası şubelerinden gerçekleştirileceği, fon alımı için alt limitin ise bin lira olacağı kaydedildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde