Irak'ın alt yapısı genç Türk işadamından soruluyor

Irak'ın alt yapısı genç Türk işadamından soruluyor

MEED Middle East - Iraq Alt Yapı Konferansı 15-16-17 Eylül 2013 tarihlerinde Dubai'de yapılacak. Zirvede genç bir Türk işadamı deneyimlerini anlatacak

Irak'ın alt yapısı genç Türk işadamından soruluyor
16px
24px
13.09.2013 10:53
ABONE OLgoogle

MEED Middle East - Iraq Alt Yapı Konferansı 15-16-17 Eylül 2013 tarihlerinde Dubai'de yapılacak. Uluslararası petrol şirketleri, bir çok bakan ve üst düzey bürokrat katılımı ile gercekleşecek olan konferansta, açılış konuşmacılarından biri genç Türk iş adamı Bora Can Yıldız.

Bölgede bir çok alt yapı ve üst yapı inşaat faaliyeti bulunan EID İnşaat başkan yardımcısı ve yönetici ortağı olan Yıldız, konuşmasında bölgede iş yapma dinamiklerini ve şirketinin ve şahsının uluslararası alandaki tecrübelerini paylaşacak.

Bora Can Yıldız, bugüne kadar Dünya Ekonomi Forumu, Ortadoğu Enerji Konferansı, Dünya Politik Forumu gibi birçok uluslarası önemli ve prestijli konferans ve toplantıda ana konuşmacılardan biri olarak yer aldı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde