İpek Özilhan gönlünü kime kaptırdı

İpek Özilhan gönlünü kime kaptırdı

Tuncay- Emine Özilhan çiftinin kızı, gönlünü hiçte istemedikleri birine kaptırmış

İpek Özilhan gönlünü kime kaptırdı
16px
24px
09.02.2009 08:18
ABONE OLgoogle

Anadolu Şirketler Grubu'nun ortağı Tuncay- Emine Özilhan'ın oğulları İzzet, Yasemin Ergene ile ilişkisinden dolayı sürekli magazin gündemini meşgul ederken kız kardeşi İpek'in adı hiç aşk dedikodusuna karışmamıştı.

Şimdiye kadar yanında erkek sinek bile görmediğim İpek'in de meğer gönlünü kaptırdığı bir prensi varmış! Hem de ailesinin onaylamamasına rağmen ısrarla sürdürdüğü bir ilişkisi.

İpek'in tutkuyla bağlandığı beyaz atlı prensi, tüp bebek konusunda ülkemizin sayılı doktorlarından biri olan Aytuğ Kolankaya. Anadolu Şirketler Grubu'nun Geliştirme Bölümü Direktörü İpek Özilhan ile Özilhanlar'ın da ortağı olduğu Anadolu Sağlık Merkezi'nin Tüp Bebek Ünitesi'nde bir dönem çalışan Aytuğ Kolankaya'nın aşkı yaklaşık üç yıl öncesine dayanıyor.

Hastaneyle ilişiği kesilmiş

Aytuğ Kolonkaya hem yaşça İpek'ten çok büyük olduğu hem de daha önce evlenip boşandığı ve bir de kızı olduğu için Özilhan çifti, kızlarının bu ilişkisine ısrarla karşı çıkıyormuş. Ancak Nuh deyip peygamber demeyen İpek, ısrarla bu ilişkisinin arkasında duruyormuş.

Hatta bir süre önce Tuncay Özilhan, bu aşkın bitmesi için ortağı oldukları hastanenin başarılı doktorlarından Aytuğ Kolonkaya'nın hastane ile ilişkisini kesmiş. Ancak buna rağmen kızının ilişkisinin bitmesini sağlayamamış. Şimdilerde başka bir hastanede çalışan Kolankaya ile Özilhan'ın tüm engelleri aşıp vuslata erebilmesi bana biraz zor gibi geliyor ama bakalım zaman ne gösterecek!!!

Bülent Cankurt/Günaydın

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde