İnternette rekor kırdı

İnternette rekor kırdı

İlk bölümü ve özellikle tecavüz sahnesi günlerdir merakla beklenen ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ dizisi, başlar başlamaz Facebook ve Twitter’da rekor kırdı!

İnternette rekor kırdı
16px
24px
17.09.2010 08:26Güncelleme: 29.02.2024 13:47
ABONE OLgoogle

Başrollerini Beren Saat ve Engin Akyürek’in paylaştığı dizi, gerek popüler oyuncuları gerekse dramatik konusu ile dizi severler tarafından günlerdir merakla bekleniyordu. İlk bölümü dün akşam yayınlanan dizide Fatmagül isimli köylü kızına biri fakir üçü zengin olmak üzere 4 genç tecavüz etti. Ve herkesi etkileyecek asıl dram bu olayla birlikte başladı...

Dizinin dünkü tecavüzlü bölümü bitmeden facebook ve Twitter’da özellikle Beren Saat’in tecavüz sahnesindeki performansı alkış topladı ve yorum rekorları kırıldı. Diğer taraftan da yönetmenin tecavüz sahnesini ayrıntı vermeden başarılı bir teknikle sunması da takdir gördü.. Twitter’da Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisi en çok twitlenen 4. başlık olmayı da başardı. İşte o tecavüz sahnesi 
 
Hülya Avşar daha cesurdu!

Öte yandan 1986 yapımı Hülya Avşar’ın başrolünde oynadığı aynı isimde beyaz perdeye aktarılan filmde Avşar, Saat’e göre daha cesur görüntüleriyle dikkat çekmişti. Avşar tecavüz sahnesi için hiç zorlanmadığını belirtirken Saat ise psikologlardan ve uzmanlardan eğitim aldığını söylemişti.

Twitter yorumları

* Taktım şimdi Fatmagül’e yaa. Fatmagül’ün suçu ne? Cevap: TV rekortmeni olmak...
* Kanım çekildi o son tecavüz sahnesinde.
* Dizinin oyunculukları harikaydı.. Ama dizi moralimi bozdu
* Fatmagül’ün suçu sevgilisinin sözünü dinlemeyip gecenin köründe kız başına ordan oraya koşturması...
* Hadi Bihter’i anladık! Peki, Fatmagül’ün Suçu Ne ?
* Fatmagül’ün suçu ne daha önce de Hülya Avşar’ın oynadığı versiyon ile yayınlanmıştı.. Bu versiyon biraz daha değiştirilmiş..
* Suçunu buldum gece dışarı çıkmak. Şaka bi yana tecavüz sahnesi etkiledi...
* Muhteşem bi iş yapmışlar, sanırım bu sene sadece buna ve Öyle Bir Geçer Zaman ki’ye kitlenicem...
* Tecavüz sahnesi bütün midemi alt üst etti. Sinirden delirdim. Tebrikler çok gerçekçiydi...

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde