Inter maçı bahane alışveriş şahane!

Inter maçı bahane alışveriş şahane!

Fenerbahçe'nin Inter Milan'la yapacağı Şampiyonlar Ligi maçı için, tur şirketlerine rezervasyon yağdı.

Inter maçı bahane alışveriş şahane!
16px
24px
13.11.2007 07:11
ABONE OLgoogle

PSV maçını ikiye katlayan talebin yüzde 30'unu ise 'hem maç seyrederim hem Milano'da alışveriş yaparım' diyen kadınlar oluşturuyor

Fenerbahçe'nin PSV karşısındaki beklenmedik galibiyeti, turizm şirketlerinin yüzünü güldürdü. Şampiyonlar Ligi'ndeki iddiasını sürdüren Fenerbahçe'nin ayın 27'sindeki Inter Milan karşılaşması için rezervasyonlar daha şimdiden doldu. PSV maçında deplasmana giden kadın taraftar sayısı ise bir elin parmaklarını geçmezken, bu kez gidilecek adresin dünya modasının kalbi Milano olunca, işin rengi de değiştirdi.

Inter Milan maçında takımını desteklemekten arda kalan zamanı alışverişte geçirmek isteyen kadın taraftarların oranı ise yüzde 30'u buldu. Fenerbahçe'nin Inter Milan karşılaşması için tur düzenleyen şirketlerin başında Pronto Tur geliyor. Pronto Tur'un Sahibi Ali Onaran, “PSV maçıyla kıyasladığımızda rezervasyonlar daha şimdiden iki katına ulaştı” dedi.

Maç için 5 ayrı kontenjan ayırdıklarını ve bunların tamamının dolduğunu belirten Onaran, “Alitalia ve THY ile yapılacak tarifeli seferlerin tümü doldu. Şimdi Pegasus ve Atlas Havayolları ile ek kontenjan açıyoruz. Sadece acentelerle giden taraftarın sayısı 2 bini bulacak. Münferit gidenler ve çevre ülkelerden gelen Türkler'le birlikte bu sayı 5 bini bulur” diye konuştu.

BİLET DAHİL 469 EURO

Üç günlük Fenerbahçe-Inter Milan maçı paketlerinin 469 euro olduğunu belirten Onaran, “Milano şehir turunun yanı sıra alışveriş için de serbest zaman var. Maç bileti de tur fiyatına dahil” dedi. Modanın kalbi Milano'ya kadın taraftarların da büyük ilgi gösterdiğini dile getiren Onaran, “Rezervasyon yaptıranların oranı yüzde 30'u buldu” dedi.

PSV'yi yendi, satışlar patladı

FENERBAHÇE-Inter Milan maçı için tur organize eden şirketlerden biri olan ETS de, rezervasyonlardan memnun. ETS Tur Yurtdışı Turlar Müdürü İbrahim Cenk Okumuş, “Fenerbahçe, PSV'yi yenince hemen ardından rezervasyon yağmaya başladı. Ek kontenjan açtık. Kapasiteyi yüzde 50 artırdık” dedi.

Aylin Löle/Akşam

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde