İnönü'nün Demir Leydi'si

İnönü'nün Demir Leydi'si

Yuh çeken binlerce Beşiktaşlı taraftara alkışlarla protesto eden Demir Leydi

İnönü'nün Demir Leydi'si
16px
24px
05.10.2009 10:56
ABONE OLgoogle

Islıklanan, istifaya çağrılan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'e eşi Revna Hanım sahip çıktı.Revna Demirören, yuh çeken binlerce taraftarı eşinin yanında 'alkışlarla' protesto etti

Turkcell Süper Lig ve Avrupa'da kötü günler geçiren Beşiktaş'ın Başkanı Yıldırım Demirören'a eşi Revna Hanım'dan 'tribünde' destek...

Önceki akşam eşiyle birlikte protokol tribününde Denizlispor maçını izleyen Revna Demirören, kocasının tribünler tarafından yuhalanması ve ıslıklanması karşısında soğukkanlılığını korudu. Tribünlerin Başkan'a yaptığı istifa çağrılarına alkışlarla karşılık veren Revna Demirören, Beşiktaş yöneticilerini bile şaşırttı.

BUNLARI HAK ETMİYOR

Demirören, eşine yapılanlara değil, golü alkışlamamalarına üzüldüğünü belirterek şunları söyledi: 'Maçta Yıldırım'a yapılanlara inanın ki üzülmedim, kırılmadın ve kızmadım. Çünkü ben Yıldırım'ın Beşiktaş'ı çok sevdiğini, hatta ailesiyle eş değerde tuttuğunu biliyorum. Bunları hak etmediğini de düşünüyorum. Bunlar sadece Yıldırım'a değil hiçbir kulüp başkanına ve yöneticisine yapılmamalı.

YİNE GELECEĞİM

Kendi isteğiyle maça geldiğini vurgulayan Revna Demirören, 'Bundan sonra da geleceğim. Gazetelerde bir kişinin çocuğunu stattan kaçışının fotoğrafını gördüm. Ona çok üzüldüm. Bütün bu tepkilere rağmen eşime bırak demedim. Demeyeceğim de. Zaten desem de dinlemez. Çünkü Beşiktaş'ı çok seviyor. Beni maçta en çok üzen Beşiktaş gol atıyor ve kimse alkışlamıyor. Çocukların emeklerinin, golün hakkı alkış  olmalıydı. En çok buna üzüldüm' diye konuştu.

'BİZİ BÖLDÜN BAŞKAN'

BAŞKAN Yıldırım Demirören, 2-1 kaybedilen CSKA Moskova maçı dönüşü Sabiha Gökçen Havaalanı'nda yumurtalı saldırıya uğradı, arabası tekmelendi. Denizlispor maçında beklenen taraftar tepkisi nedeniyle güvenlik önlemlerini artıran Demirören'i bu 50 kişilik özel güvenlik ekibi korudu. 

Beşiktaşlılar tribünde ikiye bölündü. Bir grup destek çıktı, diğer grup ise protesto etti. Yönetimin 500 kişiyi aleyhte tezahüratları önlemek amacıyla tribünlere konuşlandırdığı iddia edildi. Çarşı grubu 'Bizi bile böldün Demirören' diye tezahürat yaptı. Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı'nın lideri Alen Markaryan yumruklandı. Taraftar Demirören'i ve yönetimi istifaya çağırırken başta Rüştü olmak üzere bazı futbolcuları ise yuhaladı.

Ömer Güvenç/Akşam

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde