İngiltere, Oxford'daki seks partisini konuşuyor

İngiltere, Oxford'daki seks partisini konuşuyor

İngiltere'deki meşhur Oxford Üniversitesi'nde öğrencilerin düzenlediği gizli seks ve uyuşturucu partisinin ayrıntıları ortalığa saçıldı. Partiye gizlice katılan The Sun gazetesi, öğrencilerin paganistik bir parti düzenlediğini yazdı.

İngiltere, Oxford'daki seks partisini konuşuyor
16px
24px
23.06.2018 10:59
ABONE OLgoogle

İngiltere, dünyanın en saygın eğitim kurumlarından biri olan Oxford Üniversitesi'nde yapılan seks partisini konuşuyor. The Sun gazetesi çalışanları, gizlice katıldıkları partide yapılan uyuşturucu ve seks şovlarını yazdı, partiden fotoğrafları da paylaştı.

Gazete Duvar'ın haberine göre, 500'den fazla öğrencinin katıldığı yaz partisi, üniversite kampüsüne beş mil uzakta bir yerde düzenlendi; alana çadırlar ve sahne kuruldu. Katılımcılardan kişi başı 110 sterlin talep edilen, ‘pagan' temalı gizli partide canlı seks şovlarının yapıldığı, ‘bakire'lerin sahnede elle taciz edildiği, çok sayıda öğrencinin bol miktarda kokain tükettiği öne sürülüyor.

İddiaya göre, parti sırasında uyuşturucu satıcılarının önünde uzun kuruklar oluştu; parti sırasında kokainin yanı sıra MDMA ve LSD de tüketildi, uyuşturucu üç saat içinde bitti.

‘HER ŞEY ÇOK PAGANİSTİKTİ'

The Sun, çadırlarda öğrencilerin birbirlerinin önünde grup seks yaptığını yazarken, partiye katılan bir öğrenci "Seks şovu sırasında izleyiciler arasından bir bakirenin gelmesini istediler ve insanları sahneye çıkardılar. Komite üyeleri sahnede onları kırbaçladı. En sonunda kalabalık bir grup öpüşüyordu… Dışarıda samandan yapılmış bir insan figürünü ateşe verdiler. Her şey çok paganistikti" dedi. The Sun'ın bir kaynağı çadırlarda uyuşturucudan bilinci yerinde olmayan öğrencilerin seks yaptığını, bazı durumlarda tarafların hepsinin rızasının olmayabileceğini yazdı.

KASABA SAKİNLERİ ÇIPLAKLIKTAN RAHATSIZ OLDU

Gazete öğrencilerin kostümleriyle otobüs beklerken görülmesinin kasaba sakinlerini rahatsız ettiğini de belirtirken, Oxford Üniversitesi yetkilileri partide yasadışı faaliyetlerde bulunduğu tespit edilen öğrenciler hakkında soruşturma başlatılacağını söyledi.

BAKANIN OĞLU DA KATILDI

İddiaya göre, Muhafazakâr Partili bakan Jesse Norman'ın 22 yaşındaki oğlu Sam Norman da katılımcılar arasındaydı. Partinin, İngiltere'nin eski başbakanlarından David Cameron'ın da geçmişte üye olduğu Piers Gaveston Society adlı öğrenci ‘kulübü' tarafından düzenlendiği belirtiliyor. Piers Gaveston Society, 1977'den beri her yıl yaz partisi düzenliyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde