İmedya yine Erdoğan'a ödül verdi

İmedya yine Erdoğan'a ödül verdi

İmedya'nın geleneksel olan en başarılı lider ödülünü yine Başbakan Erdoğan aldı

İmedya yine Erdoğan'a ödül verdi
16px
24px
14.06.2007 19:38
ABONE OLgoogle

"imedya.com" haber sitesi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı "2006'nın en başarılı lideri" seçti. Gazete dalında ise yılın en başarılı gazeteleri Zaman, Hürriyet ve Sabah oldu.

Hilton Oteli'nde düzenlenen törene Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker katıldı.

Başbakan Erdoğan, başarılı insanları ödüllendiren "imedya Ekonominin Yıldızları Ödül Töreni"nin geleneksel hale geldiğini belirtti. Erdoğan, hükümetleri döneminde on yıllardır gündemde olan ve bir türlü çözülemeyen birçok sorunu elbirliği ile çözdüklerini ifade etti.

Erdoğan, "Benim bir başlığım var. Nereden nereye diye. Bunu sürekli muhasebeye çekilmeden kendinizi muhasebeye çekin anlayışından hareketle ifade ettim… Siyaset de böyle. Eğer hazırsanız bunun hesabını soran asıl müfettiş millettir. Millet de vakti saati geldiğinde hesaba çeker. Hesabı da en güzel şekilde sorar" dedi.

2006'nın en başarılı bakanları ise Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik ve Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker seçildi. 2006'nın en başarılı yerel yönetimi İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Kadir Topbaş oldu. 2006'nın en başarılı gazeteleri ise Zaman, Sabah ve Hürriyet oldu.
 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde