İmamoğlu - Yıldırım ortak yayınının reyting sonuçları belli oldu

İmamoğlu - Yıldırım ortak yayınının reyting sonuçları belli oldu

Dün akşam gerçekleşen Ekrem İmamoğlu - Binali Yıldırım canlı yayın buluşmasının reyting sonuçları açıklandı. Sonuçlara göre, ortak yayın zirvede yer aldı.

İmamoğlu - Yıldırım ortak yayınının reyting sonuçları belli oldu
16px
24px
18.06.2019 07:27
ABONE OLgoogle

Yenilenen İstanbul seçimleri öncesinde Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım’ın ortak yayını sadece İstanbullular değil, tüm Türkiye tarafından merakla bekleniyordu.

Dün yayınlanan program sonrasında reyting sonuçları açıklandı. Sonuçlara göre, ortak yayın ilk sırada yer aldı.

Nagehan Alçı'nın Habertürk ekranlarında Ekrem İmamoğlu ve İsmail Küçükkaya'nın görüştüğü yönünde iddiaları üzerine İmamoğlu ve Yıldırım'ın katıldığı ortak yayının moderatörü İsmail Küçükkaya canlı yayına telefonla bağlanarak açıklamada bulundu.

Gazeteci İsmail Küçükkaya, "Mahir Ünal ve Engin Altay ile görüşme gerçekleştirdim. Ekrem İmamoğlu ile 2-3 dakika görüştüm. Binali Yıldırım'ın danışmanları ile görüştüm" dedi. 

Soruları verdi iddialarıyla ilgili konuşan Küçükkaya, "Bir gazetecinin bir röportajdan önce soruları vermesi ahlaksızlığın en büyüğüdür. 30 yıllık bir gazeteciyim. 5 yıl Genel Yayın Yönetmenliği yaptım. Bütün Türkiye'nin izlediği adil, eşit bir yayın yaptım" ifadelerini kullandı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde