İmam Altınbaş'tan o sektöre dev yatırım

İmam Altınbaş'tan o sektöre dev yatırım

Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı İmam Altınbaş, İş Bankası ile 150 Milyon Liralık dev bir yatırıma giriyor...

İmam Altınbaş'tan o sektöre dev yatırım
16px
24px
20.04.2015 10:31
ABONE OLgoogle
İstanbul’un içinde, doğal yaşamı modern bir tarzla birleştiren Ömerli’de yer alan Kasaba projesinin 3’üncü etabı başladı. Toplam 156 konutluk 3’üncü etap, Türkiye İş Bankası A.Ş.’nin iştirakleri ve Altınhas Holding A.Ş. ortaklığında kurulan İş Altınhas İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından gerçekleştiriliyor. 

Evin kalbini bıraktığın yerdir sloganıyla yola çıkan Kasaba projesinin 3’üncü etabı hayata geçiriliyor. Mart 2003’te 1’inci etabı, Temmuz 2004’te ise 2’inci etabı tamamlanmış toplam 280 ailenin yaşadığı Kasaba projesinde 3’üncü etap, 4’ü villa, 4’ü daire olmak üzere sekiz farklı tipte, toplam 156 konuttan oluşuyor.

Kasaba’da 1+1’den başlayan daireler ve 4+1’den başlayan bağımsız villaların büyüklükleri 123 ila 529 metrekare arasında değişiyor. Kasaba projesi 3. etap, 90 yıllık bankacılık geleneğini arkasına alan Türkiye İş Bankası A.Ş.’nin iştirakleri (Mipaş A.Ş. ve Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş.) ve yatırımda 60 yıllık birikime sahip Altınhas Holding A.Ş. ortaklığında kurulan İş Altınhas İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından gerçekleştiriliyor. 

Kasaba’nın 1 ve 2’inci etaplarındaki özgün mimariye sadık kalınan 3’üncü etabında; 2 katlı 4+1’den başlayan villalar ve 1+1’den başlayan daireler satışa sunuluyor. Proje kapsamında, değişik büyüklükteki bağımsız villalar ve dairelerden oluşan konutların çevresi geniş bahçeler ve göletlerle, yürüyüş yolları ve rekreasyon alanları ile zenginleştirildi. Ayrıca 1+1 dairelerde minimum 105 m2 net bahçe alanı, 6+1 villada ise minimum 1.050 m2 net bahçe alanı olmak üzere her bağımsız bölüm için değişik m2’lerde bahçe alanları tapulu olarak verilmektedir.

Yeni etap projesini değerlendiren İş Altınhas Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Tanes “2000 yılında temeli atılan, ilk iki etabı başarıyla tamamlanan ve halihazırda içinde yaşamın sürdüğü bu projenin üçüncü etabına Altınhas Holding A.Ş ortaklığında başlamaktan mutluluk duyuyoruz. İlk çıkış noktası, aslında bir yaşam projesi tasarlamak olan bu işbirliğinde yeni etap projesi; insanı değerli kılan alanları tasarlarken, Ömerli’nin eşsiz doğasından esinlenmeye devam ediyor. Şehir yaşamından feragat etmeden farklı alternatiflere ihtiyaç duyulduğu günümüzde, Kasaba projesi benzersiz bir örnek olmaya devam ediyor.” dedi



Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve İş Altınhas Yönetim Kurulu Başkan Vekili İmam Altınbaş , "90 yıllık bankacılık geleneğini arkasına alan Türkiye İş Bankası A.Ş’nin iştirakleri ve yatırımda 60 yıllık birikime sahip Altınhas Holding ortaklığında kurulan İş Altınhas birlikteliğinden doğan güç, Kasaba projesinin yeni etabının sağlam ve güvenilir temellerini atıyor. Bu deneyimlerin bir araya gelmesi hem güvence seviyesi, hem yatırım değeri hem de ihtiyaç duyulan yaşam konseptinin gerçeğe dönüşmesini sağlayacaktır.”diye konuştu.

İmam Altınbaş, proje için Koray İnşaat'ın arsalarını 50-55 Milyon Dolara aldığını ilk inşaat projesi olduğunu ve devamının geleceğini açıkladı. 



KASABA'DA METREKARELER 2 BİN 500 DOLARDAN BAŞLIYOR

Modern hayatı doğa ile iç içe yaşama entegre eden Türkiye’nin ilk projeleri arasında yer alan Kasaba’da ev sahiplerine pek çok sosyal olanak sunuluyor. Projenin Türkiye’de sunduğu ilklerden biri açık ve kapalı manejlerden oluşan birinci sınıf binicilik kulübü. Bu olanakla Kasaba’da ev sahipleri, yaşadıkları yerde binicilik eğitimi alabilmenin yanı sıra sahip oldukları atlara sunulan bakım hizmetinden faydalanabiliyorlar.  de alabiliyorlar.. Açık-kapalı yüzme havuzları, Kasaba Sosyal Kulübü (kafe, restoran, etkinlik alanı), fitness ve yoga salonları, tenis kortları, basketbol ve voleybol sahaları, yeşil alan yürüyüş parkurları gibi her yaştan ve kesimden bireylere hitap eden pek çok sosyal imkanının yanı sıra, Kasaba’da, 7/24 ambulans ve itfaiye, tamir ve denetleme, peyzaj düzenleme ve koruma ekipleri hizmet veriyor. 

Çekmeköy ilçesi sınırlarında ve Şile-Alemdağ Yolu’nun hemen yanında konumlanan Kasaba’ya ulaşım, Kuzey Marmara Otoyolu ile 3. Köprü ve Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Taşdelen metro hatlarının devreye girmesiyle daha da kolaylaşacak. Yapım aşamasındaki bağlantı yolları sayesinde 2i’nci Köprü yoluna doğrudan erişim imkanı sağlayacak Reşadiye kavşağına sadece 3 kilometre mesafede konumlanan Kasaba projesi, yatırım potansiyeliyle de ilgi çekiyor. 

Ömerli’de toplam 160 bin metrekare alan üzerine yapımı gerçekleştirilen Kasaba projesinin 3’üncü etabının KDV dahil fiyatları şu şekildedir:

En küçük daire (1+1) 715.000 TL’den başlıyor. 
En büyük daire (3+1) 1.125.000 TL’den başlıyor.
En küçük villa  (4+1) 1.645.000 TL’den başlıyor.
En büyük villa (6+1) 3.900.000 TL’den başlıyor. 

Oturum ve yatırım amaçlı değerlendirilebilecek Kasaba 3. etapta konut sahibi olmak isteyenlere özel kampanyalar sunuluyor. Dileyen ev sahiplerinin%35 peşin 24 ay vade farksız taksitli satış imkanından faydalanabildiği gibi isteyenler deİş Altınhas’ın proje bitirme garantörlük sözleşmesi imzaladığı,Türkiye’nin önde gelen üç bankasından 120 aya kadar kredi kullanabilecekler. 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde