İmam Altınbaş'tan gayrimenkul sahiplerine çok kazançlı çağrı

İmam Altınbaş'tan gayrimenkul sahiplerine çok kazançlı çağrı

Altınhas Holding Yönetim Kurulu Başkanı İmam Altınbaş, gayrimenkul sahiplerine önemli bir çağrıda bulundu

İmam Altınbaş'tan gayrimenkul sahiplerine çok kazançlı çağrı
16px
24px
27.06.2016 11:00
ABONE OLgoogle
Altınhas Holding'in en önemli yatırım alanlarından biri Vega Okulları gayrimenkul sahiplerine çağrıda bulundu

Altınbaş Holding'in ortaklarından İmam ve Hüseyin Altınbaş kardeşler tarafından kurulan Altınhas Holding'in en önemli yatırım alanlarından biri de eğitim oldu.

Vega Okulları'nı geçen yıl faaliyete geçiren Altınhas Holding, sektörde önüne iddialı bir büyüme hedefi koydu.

İlk Vega Okulu'nu İstanbul Sultanbeyli'de kuran, ikincisini gelecek öğretim yılında Beylikdüzü'nde faaliyete geçirecek olan Altınhas yönetimi, okullarının yeni şubelerini Bahçeşehir ve Mimar Sinan'da da devreye alacak.

Vega Okulları, büyüme konusunda ilginç bir işbirliğiyle hareket ediyor. Binası olan veya üzerine okul hizmeti verebilecek bina inşası yapılabilecek arsası olan gayrimenkul sahiplerine çağrıda bulunduklarını söyleyen Altınhas Holding Yönetim Kurulu Başkanı İmam Altınbaş, "Okul kurulurken en büyük gereksinim bina. Doğru yerde, doğru bina arıyoruz. İşin ilk başında doğru okul inşa edebilmek için gayrimenkul geliştirilirken devrede olmamız ve eğitime en uygun binayı yapmamız büyük önem taşıyor" diyor.

Okul inşası için arsa veya bina sahibine Vega Okulları tarafından 12 + 5 yıl kira garantisi veriliyor. Gayrimenkul sahibiyle Vega'nın anlaşması sonucu proje ortak geliştiriliyor. Gayrimenkul sahibi, anlaşmayı elde ettikten sonra bina yatırımı için bankadan kredi de alabiliyor. Bakırköy, Sarıyer, Kartal, Üsküdar, Kemerburgaz, Çekmeköy ve Ataşehir, Vega'nın yeni okul kurmak için öncelik verdiği bölgelerin başında geliyor.
Ekonomist Dergisi
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde