İki ünlü doktor arasında ‘velayet’ savaşı!

İki ünlü doktor arasında ‘velayet’ savaşı!

Anlaşmalı olarak 2017 yılında boşanan ünlü doktor çift arasında 6 yaşındaki küçük kızları için adeta ‘velayet’ savaşı başladı.

İki ünlü doktor arasında ‘velayet’ savaşı!
16px
24px
18.12.2019 09:54
ABONE OLgoogle

Boşanmaları ardından küçük kızlarının velayetinin anne ve baba tarafından ortak olarak kullanılmasına karar verilmesine rağmen baba Ayhan Atakan’ın iddiasına göre, anne Sinem Karaca kızını babasına göstermiyor. Hatta yine iddiaya göre, Karaca’nın erkek arkadaşı babaya tehdit içerikli mesajlar gönderiyor. Bu durum üzerine doktor Atakan ‘velayetin değiştirilmesi’ talebiyle eski eş Karaca’ya dava açtı.

Ayhan Atakan tarafından eski eş Sinem Karaca'ya yönelik Bakırköy Aile Mahkemesi'ne sunulan dilekçede, ikilinin 2006 yılında evlendikleri, 2017 yılında anlaşmalı olarak boşandığı, 6 yaşındaki kızlarının velayetinin ise anne ve baba tarafından ortak olarak kullanılmasına karar verildiği yer aldı.

GÖRÜŞMELERİ ENGELLEDİ

Dilekçede, Sinem Karaca'nın kimi zaman özel yaşamından dolayı baba Ayhan Atakan ile kızı arasındaki görüşmeleri kendi programına uydurduğu, kimi zaman da bütünüyle görüşmeleri engelleyerek protokol hükümlerini ihlal ettiği ileri sürüldü.

ERKEK ARKADAŞTAN TEHDİT MESAJLARI

Sinem Karaca'nın erkek arkadaşı tarafından Ayhan Atakan'a yönelik taciz içerikli mesajlar atıldığı, 'Bundan sonra çocuk ile ilgili konuları benimle konuşacaksın, Sinem'i aramayacaksın' içerikli mesajlar gönderdiği iddia edildi. Ayrıca Karaca'nın erkek arkadaşı tarafından tehdit içerikli mesajlar da aldığı ileri sürüldü.

ÇOCUK BODRUM'A GÖTÜRÜLDÜ

Dava dilekçesinde, Sinem Karaca'nın ikamet etmek ve çalışmak amacıyla Bodrum'a taşındığı, burada özel bir hastanede çalışmaya başlayarak protokol hükümlerini ihlal ettiği belirtildi. Çocuğun da habersiz şekilde İstanbul'da kayıtlı olduğu okuldan alınarak Bodrum'da bir okula kaydettirildiği anlatıldı.

BABA VELAYETİ İSTİYOR

Baba Atakan, çocuğunun velayetinin tedbiren kendisine verilmesini, müşterek velayetin kaldırılmasını talep etti. Dilekçeyi kabul eden Bakırköy 13. Aile Mahkemesi'nde yargılama başladı.

Sema Alim Dalgıç/Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde