İki rezidansını satan iş adamı kim?

İki rezidansını satan iş adamı kim?

İstanbul’un en prestijli mekanları nerededir deseniz, bir çok isimden Zorlu Center ismini duyarsınız. Dünyaca ünlü markaların toplandığı bir yerdir.

İki rezidansını satan iş adamı kim?
16px
24px
12.10.2018 11:48
ABONE OLgoogle

Brooks Brothers, Cos, Lanvin, Pomellato, Stella McCartney, Superdry ve Tory Burch Türkiye'de ilk defa kendi mağazalarıyla Zorlu’da yer aldılar.

Dolce&Gabbana, Elie Saab, Valentino, Saint Laurent, Tiffany& Co, Fendi, Dior, Louis Vuitton, Prada, Burberry, Roberto Cavalli, Michael Kors, Moncler, MontBlanc, Vakko,Vakkorama, Sevan Bıçakçı, Sponza, Urart, H&M, Beymen Club, GAP, Pinko, Tommy Hilfiger, Gant, Network, İpekyol, Abdullah Kığılı, Mango, Yargıcı ve Lacoste gibi markalar AVM’de bulunuyor.

Zorlu’da sadece AVM yok, rezidans blokları da var. Bu rezidanslarda birbirinden ünlü isimler yaşıyor. Şimdi gelelim kulisimize. Rezidanslardan birinde ilginç bir satış gündemde. Gazeteye ilan bile verilmiş.

Arkadaşımız Mustafa Emre Selek’in öğrendiğine göre, oğulları için Zorlu Center’dan iki rezidans daire satın alan bir iş adamı lüks konutları oğullarına vermekten vazgeçip satışa çıkarmış.

R2 blokta bulunan ve kendine ait altı adet otoparkı ve üç adet deposu bulunan iki lüks rezidans 530’ar metrekare büyüklüğünde. Özel dizayn edilmiş altı odalı rezidans güney cepheli.

Aidatı 12 bin TL olan lüks konutlar üç cepheli ve Boğaz manzaralı. Penthouse tipinde olan rezidansların her birinin fiyatı ise 7 milyon dolar.

Hatırlarsınız Zorlu Center’de rezidans metrekare fiyatları ilk çıktığı dönemde 20 bin dolara kadar çıkmıştı. 7 milyon dolarlık fiyat cazip gibi duruyor…

Para dergisi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde