İki eski savcı orada ortaya çıktı

İki eski savcı orada ortaya çıktı

Ermenistan üzerinden Almanya’ya uçtukları tespit edilen 17-25 Aralık savcıları Ulm kentindeki InterCity Oteli’ne yerleştiler ve kalabalık bir grupla lobide otururken görüldüler.

İki eski savcı orada ortaya çıktı
16px
24px
17.08.2015 05:37
ABONE OLgoogle
Ermenistan üzerinden Almanya’ya uçtukları tespit edilen 17-25 Aralık savcıları Ulm kentindeki InterCity Oteli’ne yerleştiler ve kalabalık bir grupla lobide otururken görüldüler. Öz ve Kara’nın güneş gözlüğü takması dikkat çekti.

Türkiye’de aranan ve haklarında yakalama kararı çıkmadan 12 saat önce yurtdışına çıkan eski savcılar Zekeriya Öz ile Celal Kara, Almanya’nın Ulm kentinde InterCity otele yerleşti.

Ergenekon ve 17-25 Aralık soruşturmalarının savcıları Öz ile Kara, yanlarında kalabalık bir grupla otelin lobisinde oturdu. İki eski savcının güneş gözlüğü takmaları da dikkat çekti.



Ulm’de hızlı trenlerin durduğu ana garın yanıbaşındaki InterCity oteli üç yıldızlı. 

Şehir merkezine ve tarihi belediye sarayının hemen yakınındaki otelden, dünyanın en büyük kilise kulesi olarak bilinen Ulmer Münster (katedral) görünüyor.

Odaların geceliği şehir ya da demiryolu manzaralı odalar olarak değişiyor. Şehir manzaralı odanın geceliği kahvaltısız 79 Euro, kahvaltılı 92 Euro.    
Hürriyet
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde